kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
YANGO Sp. z o.o.Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy
praca stacjonarna
młodszy specjalista (junior) umowa o pracę pełny etat
5 dni
Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
8 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
8 dni
Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
15 dni
Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
Twoja misja Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów...
WARS S.A. to firma usługowa istniejąca na rynku przewozów pasażerskich od ponad 67 lat.
Obsługujemy podróżnych w wagonach restauracyjnych, barowych, sypialnych i z miejscami do leżenia i Minibarach, świadcząc usługi gastronomiczne i hotelowe w pociągach.
WARS S.A. tworzy zespół doświadczonych ludzi, z doskonałą znajomością usług hotelarsko-gastronomicznych i zamiłowaniem do podróży.
W chwili obecnej poszukujemy nowych Menedżerów do zbudowania załóg w pociągach typu ED 250 (Pendolino) w sekcji gastronomicznej, którzy razem z WARS chcieliby rozwijać swój własny biznes.
Menedżer Załogi
CO OFERUJEMY?
Atrakcyjne wynagrodzenie + prowizję od obrotów.
Umowę współpracy.
Rozpoznawalną markę i sprawdzone rozwiązania poparte wieloletnim doświadczeniem.
Kompleksowe wyposażone sekcji barowej w składzie pociągu oraz surowce i towary handlowe, kasa fiskalną, niezbędne oprogramowanie sprzedażowe, porcelanę, sztućce, sprzęt kuchenny itp.
Pakiet kompleksowych szkoleń dla personelu z zakresu m.in. standardów obsługi oraz receptur.
Wsparcie akcjami marketingowymi i promocyjnymi.
Wsparcie związane z codzienną działalnością operacyjną.
Podróże po całym kraju.
WYMAGAMY:
Co najmniej 3 lata doświadczenia pracy w gastronomii w tym co najmniej 1 rok na stanowisku kierowniczym.
Prowadzenie własnej działalności gospodarczej.
Zbudowania swojego zespołu pracowników.
Przedsiębiorczości.
Zaangażowania i zorientowania na cele.
Dbania o dobrą jakość obsługi klienta zgodną ze standardami WARS S.A.
Dodatkowym atutem będzie doświadczenie we współpracy z WARS S.A.
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
YANGO Sp. z o.o.Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy
praca stacjonarna
młodszy specjalista (junior) umowa o pracę pełny etat
5 dni
Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
8 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
8 dni
Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
15 dni
Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
Twoja misja Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów...