- Dobrą, stabilną pracę w zgranym zespole.
- Godziny pracy 6-14 / 14-22 / 22-6.
- Umowa o pracę na początek na okres próbny z możliwością przedłużenia.
- Darmowy obiad, darmowe napoje.
- Możliwość skorzystania z transportu zbiorowego.
- Dodatkowe premie za frekwencje i zaangażowanie.
- Dodatkowo płatne weekendy.
- Dodatki, benefity: pakiet medyczny, karta sportowa, ubezpieczenie grupowe.
- Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami.
- Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań.
- Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
- Przygotowywanie składników do gotowania.
- Kontrola jakości żywności i zapasów.
- Obsługa klientów.
- Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny.
- Przestrzeganie zasad HACCP
- Doświadczenie na stanowisku kucharza.
- Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
- Umiejętność pracy w zespole.
- Dyspozycyjność.
- Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne.
- Dobra organizacja pracy.
- Znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.
- Wytrzymałość fizyczna.
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.