Najnowsze oferty pracy

  • Młodszy Technolog Żywności

    Klient portalu Praca.pl   Piekary Śląskie    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Projektowanie nowych receptur i przeprowadzanie testów produktów. Przygotowywanie raportów z testów. Tworzenie specyfikacji produktów i dokumentacji technologicznej. Aktualizacja istniejących receptur. Wysyłka próbek do zewnętrznych laboratoriów. Nadzór nad procesem produkcji. Tworzenie...
  • Ekspert ds. znakowania produktów

    Klient portalu Praca.pl   Piekary Śląskie    praca stacjonarna
    starszy specjalista (senior) / ekspert  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Weryfikacja znakowania produktów spożywczych; Zarządzanie zespołem; Tworzenie zgodnych z prawem opisów na etykiety; Nadzór procesu znakowania w obszarze produkcyjnym; Współpraca z Pełnomocnikiem ds. jakości i Głównym technologiem; Monitorowanie zmian w przepisach prawa żywnościowego;
  • Młodszy technolog

    STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy   Piekary Śląskie    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur produktów, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich raportów, Tworzenie specyfikacji produktowych, Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej, Bieżące wprowadzanie zmian w recepturach, Wysyłanie...
  • Ekspert ds. prawa żywnościowego

    STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy   Piekary Śląskie    praca stacjonarna
    starszy specjalista (senior) / ekspert  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Opis stanowiska: Weryfikacja znakowania produktów spożywczych, Zarządzanie zespołem, Przygotowywanie opisów na etykiety zgodnie z przepisami prawa żywnościowego, Nadzór nad znakowaniem w obszarze produkcyjnym, Ścisła współpraca z Pełnomocnikiem ds. systemów jakości oraz Głównym...
  • Kierownik ds. żywienia zbiorowego

    Klient portalu Praca.pl   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Organizacja pracy personelu kuchni i układanie grafików, Zapewnienie zgodności usług z obowiązującymi standardami, Kontrola stanów magazynowych oraz nadzór nad inwentaryzacjami, Optymalizacja kosztów operacyjnych z dbałością o jakość, Koordynacja codziennych procesów produkcyjnych i...
  • Koordynator Zespołu Kuchni

    Praca.pl   Katowice    praca mobilna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska: Poszukujemy osoby z doświadczeniem w zarządzaniu zespołem gastronomicznym, która zadba o płynne funkcjonowanie kuchni i jakość świadczonych usług. Do Twoich zadań będzie należeć m.in.: organizacja pracy i grafików personelu, nadzór nad jakością posiłków i...
  • Kierownik oddziału

    MK Management   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   4 666 - 6 500 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni; ustalanie grafików pracy; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów; nadzór nad przeprowadzaniem inwentaryzacji, kontroli stanów magazynowych;
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości (m/k)

    IMAR Service Group   Legionowo    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków:​ Pobór i kontrola próbek surowców i opakowań, Podejmowanie decyzji w kwestii przyjęcia lub odrzucenia dostawy, Kontrolowanie wyrobów gotowych w toku produkcji oraz w trakcie okresu przechowywania, Wykonywanie kontroli wynikających z obowiązujących dokumentów systemu...
  • Młodszy Specjalista ds. Technologii i Rozwoju Produktu

    NOWEL Sp. z o.o.   Legionowo    praca stacjonarna
    specjalista mid / junior  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Wypiek i opracowywanie dokumentacji dla pokazowych i kontrolnych prób produktów; Współrealizacja nowych projektów w zakresie wdrażania technologii i produktów piekarniczych; Współprowadzenie badań, działań zmierzających do rozwoju produktów wytwarzanych;...
  • Główny Technolog Żywności

    ER Group   Warszawa    praca stacjonarna
    ekspert / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   24 000 - 27 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online
    3 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i rozwijanie receptur dla nowych produktów, z uwzględnieniem aktualnych trendów rynkowych oraz wymagań jakościowych; Optymalizacja istniejących procesów technologicznych i produkcyjnych w celu poprawy efektywności, jakości i minimalizacji kosztów; Zarządzanie...
Zobacz więcej ofert pracy

Młodszy technolog

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy
Piekary Śląskie
specjalista junior / mid
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
12 dni temu
STOKSON powstał w 1990 roku i obecnie jest jednym z najnowocześniejszych przedsiębiorstw wyspecjalizowanych w segmencie słodkich produktów piekarniczych. Nasza firma jest pionierem i liderem rynku donutów w Polsce i jedną z największych firm produkcyjnych w tej kategorii w Europie. Jesteśmy zespołem pełnych pasji profesjonalistów, ceniących kreatywne podejście do pracy. Posiadamy najważniejsze, międzynarodowe certyfikaty gwarantujące najwyższą jakość i bezpieczeństwo produkcji. W naszych zakładach wykorzystujemy innowacyjne rozwiązania w zakresie technologii, produkcji, magazynowania oraz logistyki produktów.

Aktualnie poszukujemy Kandydata/ki na stanowisko:
Młodszy technolog
Miejsce pracy: Piekary Śląskie
Opis stanowiska:
  • Opracowywanie nowych receptur produktów,
  • Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich raportów,
  • Tworzenie specyfikacji produktowych,
  • Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej,
  • Bieżące wprowadzanie zmian w recepturach,
  • Wysyłanie próbek surowców do badań w zewnętrznych laboratoriach,
  • Nadzór technologiczny nad procesem produkcji,
  • Przygotowanie prób marketingowych,
  • Ścisła współpraca z technologiem żywności.
Wymagania:
  • Wykształcenie kierunkowe z zakresu technologii żywności,
  • Znajomość programu Excel i Word,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym (A2/B1),
  • Zaangażowanie, kreatywność.
Oferujemy:
  • Stabilną i satysfakcjonującą pracę w oparciu o umowę o pracę na pełen etat,
  • Możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego,
  • System kafeteryjny - do wyboru m.in. zajęcia sportowe/ bilety do kina, na koncert/ bony podarunkowe,
  • Możliwość podnoszenia kwalifikacji,
  • Pracę w prężnie rozwijającej się firmie,
  • Bony świąteczne i urodzinowe,
  • Zajęcia z języka angielskiego,
  • Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.
Przesyłając CV wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie danych w celu wzięcia udziału w rekrutacji. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest STOKSON SPÓŁKA JAWNA HENRYK STOKŁOSA I WSPÓLNICY z siedzibą w Chorzowie, przy ul. Stacyjnej 1.  Pani/Pana dane zbierane są w celu rekrutacji. Ma Pani/Pana prawo dostępu do swoich danych osobowych, prawo do żądania poprawienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania tych danych, prawo do przenoszenia danych, odwołania zgody, wyrażenia sprzeciwu. Szczegóły dotyczące przetwarzania dostępne są na stronie www https://stokson.com.pl/ w zakładce ,,RODO”.

Pełna treść klauzul informacyjnych dostępna: https://stokson.com.pl/media/Klauzule%20RODO.pdf
 

Poznaj

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy

Poznaj STOKSON

STOKSON powstał w 1990 roku i obecnie jest jednym z najnowocześniejszych przedsiębiorstw wyspecjalizowanych w segmencie słodkich produktów piekarniczych. Nasza firma jest pionierem i liderem rynku donutów w Polsce i jedną z największych firm produkcyjnych w tej kategorii w Europie. Jesteśmy zespołem pełnych pasji profesjonalistów, ceniących kreatywne podejście do pracy. Posiadamy najważniejsze, międzynarodowe certyfikaty gwarantujące najwyższą jakość i bezpieczeństwo produkcji. W naszych zakładach wykorzystujemy innowacyjne rozwiązania w zakresie technologii, produkcji, magazynowania oraz logistyki produktów.

Podobne oferty

  • Młodszy Technolog Żywności

    Klient portalu Praca.pl   Piekary Śląskie    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Projektowanie nowych receptur i przeprowadzanie testów produktów. Przygotowywanie raportów z testów. Tworzenie specyfikacji produktów i dokumentacji technologicznej. Aktualizacja istniejących receptur. Wysyłka próbek do zewnętrznych laboratoriów. Nadzór nad procesem produkcji. Tworzenie...
  • Ekspert ds. znakowania produktów

    Klient portalu Praca.pl   Piekary Śląskie    praca stacjonarna
    starszy specjalista (senior) / ekspert  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Weryfikacja znakowania produktów spożywczych; Zarządzanie zespołem; Tworzenie zgodnych z prawem opisów na etykiety; Nadzór procesu znakowania w obszarze produkcyjnym; Współpraca z Pełnomocnikiem ds. jakości i Głównym technologiem; Monitorowanie zmian w przepisach prawa żywnościowego;
  • Młodszy technolog

    STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy   Piekary Śląskie    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur produktów, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich raportów, Tworzenie specyfikacji produktowych, Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej, Bieżące wprowadzanie zmian w recepturach, Wysyłanie...
  • Ekspert ds. prawa żywnościowego

    STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy   Piekary Śląskie    praca stacjonarna
    starszy specjalista (senior) / ekspert  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Opis stanowiska: Weryfikacja znakowania produktów spożywczych, Zarządzanie zespołem, Przygotowywanie opisów na etykiety zgodnie z przepisami prawa żywnościowego, Nadzór nad znakowaniem w obszarze produkcyjnym, Ścisła współpraca z Pełnomocnikiem ds. systemów jakości oraz Głównym...
  • Kierownik ds. żywienia zbiorowego

    Klient portalu Praca.pl   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Organizacja pracy personelu kuchni i układanie grafików, Zapewnienie zgodności usług z obowiązującymi standardami, Kontrola stanów magazynowych oraz nadzór nad inwentaryzacjami, Optymalizacja kosztów operacyjnych z dbałością o jakość, Koordynacja codziennych procesów produkcyjnych i...
  • Koordynator Zespołu Kuchni

    Praca.pl   Katowice    praca mobilna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska: Poszukujemy osoby z doświadczeniem w zarządzaniu zespołem gastronomicznym, która zadba o płynne funkcjonowanie kuchni i jakość świadczonych usług. Do Twoich zadań będzie należeć m.in.: organizacja pracy i grafików personelu, nadzór nad jakością posiłków i...
  • Kierownik oddziału

    MK Management   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   4 666 - 6 500 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni; ustalanie grafików pracy; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów; nadzór nad przeprowadzaniem inwentaryzacji, kontroli stanów magazynowych;
  • Specjalista ds. Kontroli Jakości (m/k)

    IMAR Service Group   Legionowo    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków:​ Pobór i kontrola próbek surowców i opakowań, Podejmowanie decyzji w kwestii przyjęcia lub odrzucenia dostawy, Kontrolowanie wyrobów gotowych w toku produkcji oraz w trakcie okresu przechowywania, Wykonywanie kontroli wynikających z obowiązujących dokumentów systemu...
  • Młodszy Specjalista ds. Technologii i Rozwoju Produktu

    NOWEL Sp. z o.o.   Legionowo    praca stacjonarna
    specjalista mid / junior  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Wypiek i opracowywanie dokumentacji dla pokazowych i kontrolnych prób produktów; Współrealizacja nowych projektów w zakresie wdrażania technologii i produktów piekarniczych; Współprowadzenie badań, działań zmierzających do rozwoju produktów wytwarzanych;...
  • Główny Technolog Żywności

    ER Group   Warszawa    praca stacjonarna
    ekspert / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   24 000 - 27 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online
    3 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i rozwijanie receptur dla nowych produktów, z uwzględnieniem aktualnych trendów rynkowych oraz wymagań jakościowych; Optymalizacja istniejących procesów technologicznych i produkcyjnych w celu poprawy efektywności, jakości i minimalizacji kosztów; Zarządzanie...