relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
Co będziesz robić: Wspierać kucharzy w przygotowywaniu dań Brać udział w wydawce i obsłudze klienta Zmywać naczynia i dbać o porządek na kuchni Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w gastronomii (stołówki, restauracje, eventy – wszystko się liczy) Osób energicznych i odpornych na...
Główne zadania: współpraca z kucharzami w zakresie pomocniczych prac kuchennych; obsługa maszyn do mycia naczyń; czyszczenie sztućców i zastawy; dbałość o czystość, właściwy stan sanitarny i techniczny urządzeń; utrzymanie porządku w kuchni, pomieszczeniach socjalnych i magazynach prowiantowych;
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny. Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Kreatywne przygotowywanie posiłków (kanapki, desery, koktajle, sałatki) zgodnie z recepturami. Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw. Dbanie o porządek i higienę na stanowisku pracy.