pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
5 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw, Prace porządkowe, Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki, Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych, Chęci do podjęcia pracy na stałe.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
5 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw, Prace porządkowe, Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki, Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych, Chęci do podjęcia pracy na stałe.
Zadania: Udział w przygotowaniu potraw; Zmywanie naczyń; Prace porządkowe; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Obowiązki: Pomoc przy produkcji gorących posiłków, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości na terenie miejsca pracy. Praca w systemie zmianowym według grafiku również w weekendy i święta w godzinach 6:00 – 14:00. Wymagania: Aktualne badania do celów...
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Wspieranie codziennej pracy kuchni Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny
TWOJA MISJA Pełna odpowiedzialność za utrzymanie w czystości i porządku zastawy stołowej, zmywalni, stołówki, zaplecza restauracji oraz kuchni zgodnie z wymogami sanitarnymi oraz standardami HACCP.
Zatrudniamy ludzi a nie CV! Wiemy, że masz cechy, których nie można zmierzyć lub po prostu wpisać do życiorysu. Daj się poznać! Aplikuj wysyłając CV na adres: kfcmakrowarszawa@amrest.eu
Pracownik kuchni / obsługi klienta
Miejsce pracy: Warszawa, Ochota
Jeśli:
Jesteś energiczny i swoją energią zarażasz innych
Lubisz pracować z ludźmi
Masz poczucie humoru
Wierzysz w swoje umiejętności
Masz ukończone 18 lat
Posiadasz aktualną książeczkę sanepidu bądź gotowość do jej wyrobienia
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
5 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw, Prace porządkowe, Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki, Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych, Chęci do podjęcia pracy na stałe.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
5 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw, Prace porządkowe, Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki, Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych, Chęci do podjęcia pracy na stałe.
Zadania: Udział w przygotowaniu potraw; Zmywanie naczyń; Prace porządkowe; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Obowiązki: Pomoc przy produkcji gorących posiłków, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości na terenie miejsca pracy. Praca w systemie zmianowym według grafiku również w weekendy i święta w godzinach 6:00 – 14:00. Wymagania: Aktualne badania do celów...
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Wspieranie codziennej pracy kuchni Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny
TWOJA MISJA Pełna odpowiedzialność za utrzymanie w czystości i porządku zastawy stołowej, zmywalni, stołówki, zaplecza restauracji oraz kuchni zgodnie z wymogami sanitarnymi oraz standardami HACCP.