Jesteś nocnym markiem? Ciekawi Cię, jak wygląda restauracja, kiedy większość ludzi śpi? Chcesz wiedzieć, jak to możliwe, że od wczesnego rana jesteśmy gotowi na przyjęcie gości?
Dołącz do naszego zespołu !
- Na początku przechodzisz przez wszystkie stanowiska i po kolei uczysz się pracy na każdym z nich. Spokojnie, nikt z nas tego na początku nie umiał - wszystkiego Cię nauczymy.
- Odpowiadasz za czystość, sprawność i utrzymanie zgodnie ze standardami naszych sprzętów, kuchni i sali jadalnej. Do Twoich obowiązków należy m.in. doczyszczanie i bieżąca konserwacja urządzeń, sprzątanie pomieszczeń, przygotowanie restauracji do sprawnego funkcjonowania w kolejnym dniu.
- Przygotowujesz posiłki, obsługujesz gości; dbasz o to, żeby było pysznie i zgodnie ze standardami, oraz by goście poczuli naszą gościnność.
- Chęć do pracy, otwartość i komunikatywność - to na początek wystarczy. O resztę zadbają nasi instruktorzy. Sami też zaczynali od stanowiska pracownika restauracji, a dziś wiedzą, jak uczyć innych
- Wiemy, że bezpieczeństwo to podstawa: zapewniamy więc umowę o pracę (tak, każdemu, także osobom pracującym w niepełnym wymiarze), wypłatę zawsze na czas i stabilne miejsce pracy.
- Do wynagrodzenia dokładamy: bonifikartę, zniżki pracownicze (z nich skorzystasz w godzinach pracy), a także dostęp do takich benefitów jak karta Multi Sport, opieka medyczna Enel Med, ubezpieczenie grupowe, karta sportowa
- Oprócz wynagrodzenia mamy też system premiowy, konkursy pracownicze i takie dodatki jak: 5 zł/ godz w niedziele i święta oraz 20% stawki za pracę w godzinach nocnych.
Poznaj
McDonald's Polska Sp. z o.o.
PRACUJ Z NAMI!
McDonald’s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera.
Pracuj z nami i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!
Do pracy w McDonald’s potrzebujesz przede wszystkim chęci – cała reszta jest po naszej stronie. Już nasza w tym głowa, żeby odpowiednio przygotować Cię do samodzielnej pracy. Wdrożymy Cię w tajniki pracy na każdym stanowisku i zawsze będziemy Twoim wsparciem. Jeśli Ci się spodoba, Ty też zaczniesz szkolić innych, nauczysz się zarządzać zespołem, a może i całą restauracją?
***
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w czerwcu 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Od ponad 30 lat jest częścią polskiej gospodarki i życia lokalnych społeczności.
Oferuje gościom smaczne posiłki oraz szybką, profesjonalną obsługę w czystym, przyjemnym otoczeniu i za rozsądną cenę. Oferta McDonald’s to klasyczne burgery i McWrapy. Do tego uważane za najlepsze w swojej kategorii chrupiące, złociste z zewnątrz i puszyste w środku frytki, pyszne lody oraz aromatyczna kawa McCafé. W menu dostępne są także pożywne propozycje śniadaniowe.
Obecnie w Polsce działa ponad 550 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 33 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez blisko 100 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.