Szukasz pracy:
- na pełen lub część etatu?
- wśród ludzi?
- dającej możliwość awansu?
- z benefitami poza wypłatą?
Świetnie trafiłeś! Dołącz do Naszego zespołu w Restauracji McDonald’s Łódź Manufaktura jako pracownik Restauracji.
- przygotowanie produktów (kanapek, sałatek, napojów, deserów) oraz obsługa urządzeń
- sprzedaż produktów, obsługa kasy fiskalnej
- kompletowanie i wydawanie zamówień
- prace magazynowe, uzupełnianie zapasów
- prace porządkowe w kuchni i na terenie restauracji
- otwartości i chęci uczenia się
- zaangażowania w wykonywaną pracę
- naturalnego, bezpośredniego kontaktu z Naszymi Gośćmi
- książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych (jeżeli jej nie posiadasz, damy Ci czas na wyrobienie)
- umiejętności pracy w zespole
- Stawka 20zł brutto za godzinę po 3 miesiącach pracy 21zł/godz.
- wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas
- 20% dodatku za pracę w godzinach nocnych
- 25% dodatku za pracę w niedzielę i święta
- umowę o pracę
- pakiet sportowy OK System/Multisport
- ubezpieczenie grupowe
- ofertę rabatową dla pracowników
- elastyczny grafik dla osób uczących się
- możliwość szybkiego rozwoju
- pełen zakres szkoleń
Oferta skierowana wyłącznie do osób pełnoletnich.
Więcej informacji uzyskasz u:
Kierownika Restauracji McDonald’s Łódź Manufaktura oraz Menadżera ds. Personalnych pod numerem telefonu: +48 602416436 / 664148641
* istnieje również możliwość wypełnienia ulotki zgłoszeniowej na miejscu w restauracji McDonald’s Manufaktura
Poznaj
McDonald's Polska Sp. z o.o.
PRACUJ Z NAMI!
McDonald’s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera.
Pracuj z nami i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!
Do pracy w McDonald’s potrzebujesz przede wszystkim chęci – cała reszta jest po naszej stronie. Już nasza w tym głowa, żeby odpowiednio przygotować Cię do samodzielnej pracy. Wdrożymy Cię w tajniki pracy na każdym stanowisku i zawsze będziemy Twoim wsparciem. Jeśli Ci się spodoba, Ty też zaczniesz szkolić innych, nauczysz się zarządzać zespołem, a może i całą restauracją?
***
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w czerwcu 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Od ponad 30 lat jest częścią polskiej gospodarki i życia lokalnych społeczności.
Oferuje gościom smaczne posiłki oraz szybką, profesjonalną obsługę w czystym, przyjemnym otoczeniu i za rozsądną cenę. Oferta McDonald’s to klasyczne burgery i McWrapy. Do tego uważane za najlepsze w swojej kategorii chrupiące, złociste z zewnątrz i puszyste w środku frytki, pyszne lody oraz aromatyczna kawa McCafé. W menu dostępne są także pożywne propozycje śniadaniowe.
Obecnie w Polsce działa ponad 550 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 33 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez blisko 100 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.