Pomysł na Burneika Burger zrodził się z pasji i zamiłowania do dobrego jedzenia. Nasze burgery robione są według receptury Roberta i Kai Burneika z najwyższej jakości, wyselekcjonowanych składników. Bazujemy na 100% wołowinie, świeżych warzywach oraz codziennie wypiekanych bułkach. Nasza koncepcja opiera się na prostym menu i jak najmniejszej ilości składników. Stawiamy na jakość i smak! W Burneika Burger masz pewność, że otrzymasz świeżego i soczystego burgera przygotowanego z największą pieczołowitością.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
bezpośredni kontakt z klientem
sprzedaż/przygotowywanie produktów dostępnych w restauracji
obsługa kasy fiskalnej
realizacja targetów sprzedaży
obsługa grilla, prace kuchenne
WYMAGAMY:
status studenta
książeczka sanepidowska
punktualność
doświadczenie w gastronomii
motywacji do pracy
OFERUJEMY:
umowę zlecenie
elastyczny grafik
atrakcyjne wynagrodzenie w oparciu o motywujący system prowizyjny i bonusowy
możliwość rozwoju w firmie
Prosimy o wysyłanie CV wraz ze zdjęciem za pomocą przycisku aplikowania.
„Aplikuj szybko” oznacza, że jednym kliknięciem zaaplikujesz na ogłoszenie. Pracodawca otrzyma CV użyte przez Ciebie przy wcześniejszym aplikowaniu lub ostatni dodany przez Ciebie plik w Moje CV. Aby skorzystać z funkcji “Aplikuj szybko” musisz być zalogowany.
Pomysł na Burneika Burger zrodził się z pasji i zamiłowania do dobrego jedzenia. Nasze burgery robione są według receptury Roberta i Kai Burneika z najwyższej jakości, wyselekcjonowanych składników. Bazujemy na 100% wołowinie, świeżych warzywach oraz codziennie wypiekanych bułkach. Nasza koncepcja opiera się na prostym menu i jak najmniejszej ilości składników. Stawiamy na jakość i smak! W Burneika Burger masz pewność, że otrzymasz świeżego i soczystego burgera przygotowanego z największą pieczołowitością.
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 5 500 - 6 000 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
22 godz.
Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 5 500 - 6 000 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...