pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
10 godz.
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
6 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
8 dni
Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
dziś wygasa
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
13 dni
mycie naczyń oraz sprzętu kuchennego, pomoc przy przygotowaniu posiłków, wydawanie dań, dbanie o porządek na stanowisku. Grafik: pon.–pt., godz. 6:00–14:00.
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni oraz kelnerami/kami i recepcją; wydawanie śniadań zamówionych przez Gości, przygotowanie bufetu śniadaniowego; przygotowywanie dań i przekąsek wg standardów restauracji...
Zlokalizowany w samym centrum miasta, Hotel InterContinental Warszawa jest nowoczesnym, pięciogwiazdkowym obiektem wchodzącym w skład InterContinental Hotels Group, jednej z największych sieci hotelarskich na świecie. Profesjonalny zespół pracowników oraz wysoki standard usług sprawia, że nasz hotel jest wyjątkowym miejscem dla naszych gości. Naszym pracownikom stwarzamy przyjazne miejsce pracy, gdzie mogą się doskonalić i rozwijać swoje umiejętności.
Aktualnie do Działu Gastronomii poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Pracownik Zaplecza Działu Gastronomii / Zmywak
Warszawa
Nr ref.: STE_10_2018
Wymagania:
gotowość do podjęcia pracy fizycznej w systemie zmianowym
aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno–epidemiologicznych
dokładność, samodzielność
mile widziane doświadczenie w pracy w branży hotelarskiej
Oferujemy:
pracę w prestiżowej firmie w międzynarodowym środowisku
zatrudnienie w ramach umowy o pracę lub umowy zlecenia
możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, programu sportowego
uniformy
możliwość korzystania z pralni oraz parkingu hotelowego
posiłki w restauracji pracowniczej
zniżki na produkty i usługi hotelowe sieci IHG w kraju i za granicą
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
10 godz.
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
6 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
8 dni
Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
dziś wygasa
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
13 dni
mycie naczyń oraz sprzętu kuchennego, pomoc przy przygotowaniu posiłków, wydawanie dań, dbanie o porządek na stanowisku. Grafik: pon.–pt., godz. 6:00–14:00.
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni oraz kelnerami/kami i recepcją; wydawanie śniadań zamówionych przez Gości, przygotowanie bufetu śniadaniowego; przygotowywanie dań i przekąsek wg standardów restauracji...