Szukasz firmy, która Cię doceni i w której zyskasz możliwości rozwoju umiejętności i awansu? Chcesz pracować ramię w ramię z fajnymi ludźmi, w zgranej ekipie? Chcesz pogodzić elastyczność ze stabilnością zatrudnienia i pewnymi warunkami?
Witamy w McDonald’s!
Poszukujemy kandydatów na stanowisko:
PRACOWNIK ZMIANY NOCNEJ w nowej restauracji przy ul. Strzelców Bytomskich
- sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji;
- czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów i narzędzi znajdujących się w restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald’s, w tym filtracja i wymiana frytury;
- segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami ochrony środowiska;
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji.
- ukończone 18 lat
- chęci do pracy
- pełna dyspozycyjność
- umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie
- grafik dostosowany do Twoich potrzeb
- możliwość rozwoju zawodowego i szybkiego awansu
- posiłki pracownicze w atrakcyjnych cenach
- pracę w miłym zespole
Poznaj
McDonald's Polska Sp. z o.o.
PRACUJ Z NAMI!
McDonald’s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera.
Pracuj z nami i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!
Do pracy w McDonald’s potrzebujesz przede wszystkim chęci – cała reszta jest po naszej stronie. Już nasza w tym głowa, żeby odpowiednio przygotować Cię do samodzielnej pracy. Wdrożymy Cię w tajniki pracy na każdym stanowisku i zawsze będziemy Twoim wsparciem. Jeśli Ci się spodoba, Ty też zaczniesz szkolić innych, nauczysz się zarządzać zespołem, a może i całą restauracją?
***
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w czerwcu 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Od ponad 30 lat jest częścią polskiej gospodarki i życia lokalnych społeczności.
Oferuje gościom smaczne posiłki oraz szybką, profesjonalną obsługę w czystym, przyjemnym otoczeniu i za rozsądną cenę. Oferta McDonald’s to klasyczne burgery i McWrapy. Do tego uważane za najlepsze w swojej kategorii chrupiące, złociste z zewnątrz i puszyste w środku frytki, pyszne lody oraz aromatyczna kawa McCafé. W menu dostępne są także pożywne propozycje śniadaniowe.
Obecnie w Polsce działa ponad 550 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 33 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez blisko 100 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.