McDonald’s tworzą ludzie. Świetnie wyszkolona kadra pracownicza i menadżerska dadzą Ci poczucie bycia częścią naszej społeczności. Zaopiekujemy się Tobą, wyszkolimy i postaramy się w jak najprostszy sposób stopniowo przekazywać wiedzę. Po to tu jesteśmy.
- prace magazynowe i przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji
- czyszczenie i konserwacja urządzeń i sprzętu
- segregacja i składowanie odpadów
- przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji
- bądź otwarty na to co nowe
- zawsze chętny do pracy ramię w ramię
- dziel się z nami swoimi spostrzeżeniami i obawami
- 18,50 zł to stawka za godzinę,
- 25 % wyższa stawka za pracę w niedziele i święta
- 20 % wyższa stawka za pracę w godzinach nocnych,
- 3 zł dodatku do każdej przepracowanej godziny od poniedziałku do soboty,
- zniżki na posiłki pracownicze
- dostęp do takich benefitów jak ubezpieczenia grupowe, karta sportowa, możliwość korzystania z prywatnej opieki medycznej
- umowa o pracę w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin
- praca w małym zespole.
Poznaj
McDonald's Polska Sp. z o.o.
PRACUJ Z NAMI!
McDonald’s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera.
Pracuj z nami i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!
Do pracy w McDonald’s potrzebujesz przede wszystkim chęci – cała reszta jest po naszej stronie. Już nasza w tym głowa, żeby odpowiednio przygotować Cię do samodzielnej pracy. Wdrożymy Cię w tajniki pracy na każdym stanowisku i zawsze będziemy Twoim wsparciem. Jeśli Ci się spodoba, Ty też zaczniesz szkolić innych, nauczysz się zarządzać zespołem, a może i całą restauracją?
***
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w czerwcu 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Od ponad 30 lat jest częścią polskiej gospodarki i życia lokalnych społeczności.
Oferuje gościom smaczne posiłki oraz szybką, profesjonalną obsługę w czystym, przyjemnym otoczeniu i za rozsądną cenę. Oferta McDonald’s to klasyczne burgery i McWrapy. Do tego uważane za najlepsze w swojej kategorii chrupiące, złociste z zewnątrz i puszyste w środku frytki, pyszne lody oraz aromatyczna kawa McCafé. W menu dostępne są także pożywne propozycje śniadaniowe.
Obecnie w Polsce działa ponad 550 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 33 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez blisko 100 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.