Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
7 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....
Centrum Konferencyjne Falenty Biznes i Wypoczynek zlokalizowane w Falentach blisko Janek i Lotniska Okęcie, poszukuje do swojego zespołu rzetelnego Pracownika na stanowisko:
Samodzielny Kucharz Bankietowy
Miejsce pracy: Falenty, Janki
Wymagania:
minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
znajomość procedur pracy w gastronomii, HACCP, BHP
samodzielność i dobra organizacja pracy
umiejętność pracy zespołowej
dyspozycyjność, sumienność
zaangażowanie i odpowiedzialność
zorientowanie na wysoki standard obsługi klienta
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Oferujemy:
samodzielne stanowisko pracy w stabilnej i dynamicznie rozwijającej się organizacji
konkurencyjny poziom wynagrodzenia
możliwość rozwoju zawodowego w ramach sieci hoteli
przyjazną atmosferę pracy
Zadania na stanowisku pracy:
przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
7 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
7 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
BrofakturaWyszków, ul. Świętojańska 173
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....