Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Zobacz więcej ofert pracy

SPA & Wellness Manager (m/f)

Orbis S.A.
Warszawa
praca stacjonarna
1672 dni temu

SOFITEL WARSAW VICTORIA

SPA & Wellness Manager (m/f)
MAIN MISSION


SPA & Wellness Manager is in charge of the smooth day-to-day operations of entire recreational area of Sofitel Warsaw Victoria which includes a swimming pool, a fitness center, dry saunas and massage rooms. Has to supervise and train staff to meet customers' satisfaction. The candidate is expected to poses an extensive knowledge about Spa treatments and also to be up-to-date with current hospitality trends in recreation. They also have to present an entrepreneurial attitude and be able to work in a self-sufficient manner. In addition be responsible for coordinating activities in cooperation with Sales and Marketing to generate revenue for the outlet through retailing treatments and products.

 

REQUIREMENTS
  • Minimum of 2 years' experience in a leadership role as a Manager or Assistant SPA Manager (including previous experience in leading a small team)
  • Fluent Polish and English
  • Adequate lifeguard permissions to supervise indoor swimming pool
  • Ability to work on shifts, weekends and public holidays
  • Creativity and initiative taking are desired characteristics of potential candidates
  • Hospitality background or prior experience of working in a hotel would be welcomed
  • Diploma/ University Degree in Spa/Hospitality Management would be an advantage
WE OFFER
  • Training and development opportunities
  • Independent and creative work environment
  • Excellent teamwork opportunities at successful hotel brands
  • Contract employment and additional perks
  • Friendly work atmosphere

 

Ref.nr: KR/100919/SWV
www.hotelovekariery.pl
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.