Najnowsze oferty pracy

  • Dietetyk

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Ruda Śląska    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    20 godz.
    opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług, optymalizacja kosztów przy zachowaniu...
  • Dietetyk

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Katowice, ul. Okrężna    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    20 godz.
    opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług, optymalizacja kosztów przy zachowaniu...
  • Dietetyk / Dietetyczka

    Praca.pl   Lubin    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    5 dni
    Opis stanowiska Opracowywanie receptur, tworzenie diet i menu dla żywienia zbiorowego. Kontrola dokumentacji, receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji. Optymalizacja kosztów przy zachowaniu najwyższych standardów jakości świadczonych usług. Nadzór nad przestrzeganiem...
Zobacz więcej ofert pracy

Specjalista ds. Dietetyki

Niro Sp. z o.o. Profil firmy sprawdzona firma
Ruda Śląska
specjalista (mid)
pełny etat
umowa o pracę
praca mobilna
257 dni temu

Ogłoszenie numer: 9671974, z dnia 2025-03-24

Niro Sp. z o.o.

Specjalista ds. Dietetyki

Miejsce pracy: Ruda Śląska

 

Opis stanowiska

  • Opracowywanie receptur dietetycznych i kontrola ich stosowania w produkcji.
  • Projektowanie i optymalizowanie diet oraz kosztów z zachowaniem wysokich standardów.
  • Nadzorowanie dokumentacji zgodnie z obowiązującymi normami żywieniowymi.

Wymagania

  • Wykształcenie kierunkowe, minimum policealne.
  • Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku.
  • Biegła znajomość zasad żywienia zbiorowego i obsługi programów dietetycznych.
  • Umiejętność obsługi MS Office, prawo jazdy kat. B, znajomość HACCP.

Oferujemy

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
  • Niezbędne narzędzia pracy.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

Niro Sp. z o.o.

ul. Ścinawska 37
59-300 Lubin

O firmie

Od 1993 roku jesteśmy partnerem w zakresie świadczenia usług outsourcingowych. Poprzez profesjonalne realizowanie zleceń pomagamy firmom w skupianiu się na ich statutowej działalności.

Proces rekrutacyjny


Podobne oferty

  • Dietetyk

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Ruda Śląska    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    20 godz.
    opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług, optymalizacja kosztów przy zachowaniu...
  • Dietetyk

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Katowice, ul. Okrężna    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    20 godz.
    opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług, optymalizacja kosztów przy zachowaniu...
  • Dietetyk / Dietetyczka

    Praca.pl   Lubin    praca stacjonarna
    specjalista junior / mid / senior  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    5 dni
    Opis stanowiska Opracowywanie receptur, tworzenie diet i menu dla żywienia zbiorowego. Kontrola dokumentacji, receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji. Optymalizacja kosztów przy zachowaniu najwyższych standardów jakości świadczonych usług. Nadzór nad przestrzeganiem...