Szef kuchni

ISS Facility Services Sp. z o.o.

Kanie

3 dni temu

People make places
Szef kuchni
Miejsce pracy: Kanie

ISS FACILITY SERVICES POLSKA wchodzi w skład międzynarodowej Grupy ISS założonej w 1901 r., jednego z największych na świecie usługodawców w zakresie Facility Services.

W Polsce firma działa od 1995 r. i zatrudnia około 2500 pracowników. Podstawową działalnością ISS w Polsce jest kompleksowa obsługa obiektów.

Zadania:

  • Zapewnienie jak najwyższego standardu przygotowywanych posiłków i obsługi, zgodnie z wymaganiami kontraktu i standardami ISS,
  • Odpowiedzialność za magazyny,
  • Nadzór nad pracami w kuchni,
  • Organizacja pracy i szkolenie podległego zespołu,
  • Organizacja linii wydawczej,
  • Nadzór nad systemem HACCP.

Wymagania:

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku,
  • Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • Wykształcenie gastronomiczne (technik, zawodowe, policealne),
  • Umiejętność pracy na recepturach,
  • Gotowość do pracy w godzinach 6:00-15.00.

Oferujemy:

  • Przyjaźnie nastawiony, pracowity zespół oraz koleżeńska atmosfera pracy,
  • Możliwości rozwoju i zdobywania doświadczenia w międzynarodowej organizacji,
  • Odpowiednie wdrożenie do pracy oraz możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku

 APLIKUJ TERAZ 

.

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Poznaj

ISS Facility Services Sp. z o.o.

ISS FACILITY SERVICES POLSKA wchodzi w skład międzynarodowej Grupy ISS założonej w 1901 r., jednego z największych na świecie usługodawców w zakresie Facility Services.

W Polsce firma działa od 1995 r. i zatrudnia około 2500 pracowników. Podstawową działalnością ISS w Polsce jest kompleksowa obsługa obiektów.

Poznaj stanowisko: Szef Kuchni 
Szef kuchni – osoba, która organizuje i nadzoruje pracę podległego mu personelu. Do głównych obowiązków szefa kuchni należy: Organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni, organizowanie przyjęć ...
Praca Szef Kuchni