relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
9 godz.
Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
10 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
W związku z ciągłym rozwojem naszej oferty gastronomicznej poszukujemy dynamicznej i kreatywnej osoby na stanowisko:
Szef Kuchni
Miejsce pracy: Kraków
Opis stanowiska
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowanie oferty gastronomicznej dla potrzeb restauracji a la carte, café baru, room service oraz wydarzeń bankietowych. Szukamy osoby z głową pełną pomysłów, pasją do tego co robi i chęcią do podjęcia nowych wyzwań.
Opis stanowiska pracy:
Zarządzanie pracą kuchni dla potrzeb hotelu (restauracja, café bar, bankiety, room service)
Tworzenie i wdrażanie oferty gastronomicznej w/w działów
Budowanie kreatywnego Zespołu i skuteczne zarządzanie podległym personelem
Utrzymywanie wysokich standardów jakości i higieny
Zarządzanie kosztami (food cost), zapasami i zamówieniami
Prowadzenie dokumentacji HACCP
Wymagania
Doświadczenie na podobnym stanowisku w branży hotelarskiej
Doświadczenie w sferze a la carte oraz organizacji bankietów
Bardzo dobra organizacja pracy własnej
Kreatywność i pomysłowość
Znajomość bieżących trendów kulinarnych
Oferujemy
Możliwość zdobycia doświadczenia w branży hotelarskiej, która poszerza horyzonty i daje szansę na poznanie wielu ciekawych miejsc i ludzi
Szkolenia organizowane przez Vienna International
Preferencyjną stawkę pracowniczą na pobyt w hotelach sieci Vienna International
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Świadczenia ZFŚS
Prywatną opiekę medyczną
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
9 godz.
Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
10 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!