Spółka Prowansja skupiająca pod swoim logo marki Flunch, Pizza Pai oraz Salad & Co
w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje osoby na stanowisko:
- Wprowadzanie nowych produktów i receptur
- Opracowywanie procedur wprowadzanych i obowiązujących systemów jakości (GHP, GMP, HACCP)
- Kontrola produktów i receptur w systemie komputerowym
- Przeprowadzanie wewnętrznych audytów jakościowych (kontrola jakości surowców, produktów, przestrzegania procedur, analiza wyników) w całej sieci
- Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii mające na celu stałe doskonalenie systemu zapewnienia jakości
- Prowadzanie szkoleń związanych z HACCP, GHP oraz GMP
- Wykształcenie wyższe kierunkowe – technologia żywności lub pokrewne
- Doświadczenie na podobnym stanowisku w sieci gastronomicznej
- Doświadczenie w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych oraz kontroli jakości surowców i produktów
- Wiedza z zakresu norm ISO 9001, systemu HACCP, zasad GHP i GMP, polskiego i unijnego prawa żywności
- Zdolność kreatywnego myślenia i działania w zakresie swojej odpowiedzialności
- Zaangażowania w realizację zadań i celów
- Stabilne zatrudnienie w oparciu umowy o pracę
- Pracę w prężnie rozwijającej się firmie
- Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko
Poznaj
EBS Spółka Akcyjna
EBS S.A. jest właścicielem sieci pralni –„ Pralnia EBS”. Dzięki posiadaniu unikalnego know-how, znajomości rynku, rozwiniętej sieci dystrybucji oraz znajomości zagadnień biznesu w regionie jest obecnie liderem branży pralniczej.
W całej Polsce znajduje się 126 pralni EBS. W samej Warszawie i okolicach mieszkańcy mają do dyspozycji 28 pralni EBS. Pralnie EBS są zlokalizowane w centrach handlowych w dużych miastach, zapewniając tym samym swoim klientom stały dostęp do wysokiej jakości usług pralniczych w przystępnych cenach.
Pralnie EBS w Polsce to 2 miliony klientów rocznie i ponad 5 milionów wypranych sztuk odzieży.