-
Chcesz pracować w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku?
-
Twoją pasją jest gastronomia?
- Jesteś urodzonym optymistą a swoją pozytywną energię przekazujesz innym?
ZOSTAŃ AGENTEM RESTAURACJI CHIEF’S
Biurowiec
Do zakresu obowiązków wybranego Kandydata należeć będzie zarządzanie lokalem gastronomicznym.
-
Doświadczenia w zarządzaniu restauracją sieciową (2 lata)
-
Umiejętności zarządzania zespołem
-
Aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej
-
Wiedzy z zakresu technologii produkcji HACCP
-
Posiadania lub gotowości do założenia własnej działalności gospodarczej
-
Znajomości technik sprzedażowych
-
Komunikatywności i umiejętności pracy z ludźmi
-
Umiejętności planowania, odpowiedzialności i samodzielności
-
Odpowiedzialną i pełną wyzwań pracę w sieci o wysokich standardach
-
Stabilne zatrudnienie
-
Przyjazną atmosferę pracy
-
Perspektywy dalszego rozwoju zawodowego