Poszukuje pracownika na stanowisko:
- realizacja procesu reklamacyjnego w tym zgłaszanie reklamacji i przekazywanie odpowiedzi do Klientów, restauracji i dostawców;
- zarządzanie bazą danych reklamacji oraz bazą danych produktów zakontraktowanych;
- współpraca przy tworzeniu/aktualizacji obowiązującej dokumentacji systemowej, dokumentacji technologicznej, HACCP, dokumentacji reklamacji Klientów, dokumentacji jakościowej produktów zakontraktowanych;
- wsparcie w procesach przygotowywania, wprowadzenia i rozwoju nowych produktów;
- organizacja i wsparcie przy przeprowadzaniu testów jakościowych produktów spożywczych;
- przeprowadzenie kontroli higienicznych i jakościowych restauracji.
- mile widziane doświadczenie w gastronomii lub przemyśle spożywczym;
- wykształcenia wyższego o profilu technologia żywności, zarządzanie jakością, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia;
- praktycznej znajomości aplikacji z rodziny MS Office, w szczególności Excel i Outlook;
- umiejętności organizacji czasu pracy, umiejętności pracy pod presją czasu;
- ·komunikatywności, umiejętności pracy w zespole;
- myślenia analitycznego i umiejętności sprawnego i skutecznego rozwiązywania problemów;
- dokładności i skrupulatności;
- prawa jazdy kat. B oraz gotowości do odbywania podróży służbowych
- znajomości wymogów systemu HACCP i przepisów prawa żywnościowego;
- mile widziana znajomość aktualnych rozporządzeń dotyczących etykietowania produktów spożywczych.
- pracę w młodym, dynamicznym zespole firmy o ugruntowanej pozycji na rynku, działającej w stabilnej branży;
- możliwość uczestniczenia i rozwoju w ciekawych projektach o zasięgu ogólnokrajowym;
- możliwość zdobycia niepowtarzalnych umiejętności i doświadczeń zawodowych;
- stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia.
- po okresie próbnym kartę MultiSport i premie kwartalne
- przyjazną atmosferę pracy w gronie uśmiechniętych osób :)
Poznaj
Da Grasso Sp. z o.o.
Da Grasso to największa franczyzowa sieć pizzerii w Polsce. Nasza historia rozpoczęła się w Łodzi, gdzie w 1996 roku powstał pierwszy lokal. Obecnie na terenie kraju działa ponad 190 lokali Da Grasso w prawie 140 miastach. Naszym celem jest dostarczanie najlepszego jedzenia, kiedy chcesz, gdzie chcesz i tak jak lubisz. Dlatego rozwijamy nasze kompetencje, narzędzia i usługi tak, by dostarczać posiłki wszędzie tam, gdzie nasi przyjaciele tego potrzebują. W naszym menu poza wieloma pysznymi rodzajami pizzy każdy znajdzie coś dla siebie – burgery, makarony oraz sałaty. Chcesz z nami pracować i zostać przyjacielem od pizzy? Złóż aplikację!