Kierownik regionu

EBS Spółka Akcyjna

Warszawa

31 dni temu





Sieć restauracji poszukuje osoby na stanowisko:



Kierownik regionu
Miejsce pracy: Warszawa
Obowiązki:
  • Koordynacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji
  • Kontroli i analiza wyników sprzedaży, kosztów
  • Dobór odpowiedniej kadry pracowniczej
  • Zarządzanie personelem – rozwój podległych pracowników, motywowanie, szkolenia, wyznaczanie celów, rozliczanie efektów pracy
  • Dbałość o standardy sieci, jakość obsługi klientów
  • Wprowadzanie nowych produktów i receptur
  • Przeprowadzanie inwentaryzacji
  • Aktywny udział w kontrolowaniu gospodarki produktowej
  • Przeprowadzanie wewnętrznych audytów jakościowych (kontrola jakości surowców, produktów, przestrzegania procedur)
Wymagania:
  • Doświadczenie na stanowisku Kucharza/ Szefa Kuchni
  • Doświadczenie w pracy w branży gastronomicznej
  • Zdolność kreatywnego myślenia i działania w zakresie swojej odpowiedzialności
  • Zaangażowanie w realizację zadań i celów
  • Umiejętność zarządzania zespołem
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu umowy o pracę
  • Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko
  • Niezbędne narzędzia pracy
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2002 nr 101, poz. 926)
Poznaj stanowisko: Manager Restauracji 
Manager restauracji to osoba, która zajmuje się zarządzaniem restauracji oraz personelem. Ponadto do jego głównych obowiązków należy: dbanie o miłą atmosferę, wystrój, klimat i estetykę restauracji, organizowanie wszelkiego rodzaju przyjęć: bankietów, koncertów, programów artystycznych, spotkań kulturalnych oraz imprez okolicznościowych, prowadzenie spraw ...
Praca Manager Restauracji