HOTEL BRISTOL, WARSAW NALEŻĄCY DO PORTFOLIO PRESTIŻOWEJ MARKI
THE LUXURY COLLECTION POSZUKUJE OSOBY NA STANOWISKO:
Kierownik Zmiany w Restauracji Marconi
Miejsce pracy: Warszawa
OSOBA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA:
- zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości poprzez sprawne organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu;
- dbanie o przestrzeganie standardów czystości, najwyższą jakość produktów i poprawne działanie sprzętu znajdującego się w restauracji;
- realizację celów finansowych, dążąc jednocześnie do osiągnięcia założonych wskaźników satysfakcji gości i pracowników;
- układanie grafików, planowanie urlopów oraz szkolenie pracowników.
PROFIL KANDYDATA:
- minimum 2 - letnie doświadczenie w pracy w hotelu 4/5* w dziale gastronomii;
- bardzo dobra znajomość języka polskiego i angielskiego;
- praktyczna wiedza w zakresie kierowania zespołem;
- umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji;
- umiejętność stworzenia przyjaznej atmosfery, życzliwość i uprzejmość;
- pozytywna prezencja i konstruktywna komunikacja w relacjach zawodowych;
- dyspozycyjność – praca zmianowa.
OFERUJEMY:
- możliwość wzbogacenia doświadczenia w organizacji należącej do największej na świecie firmy hotelarskiej – Marriott International;
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- prywatną opiekę medyczną i ubezpieczenia grupowe;
- komfortowe warunki pracy – bezpłatne obiady i kawę dostępne w restauracji pracowniczej;
- stawki preferencyjne na zakwaterowanie w hotelach całym świecie również dla rodziny i przyjaciół;
- wsparcie w rozwoju poprzez system szkoleń wstępnych, językowych i zawodowych;
- możliwość pomagania innym w ramach prowadzonych działań CSR;
- kulturę organizacyjną zorientowaną na ludzi;
- szansę rozwoju zawodowego w ramach hoteli w Polsce i za granicą.