Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu Gastronomii, w związku z realizacją kolejnych celów biznesowych oraz rozwojem struktur poszukuje Kandydatów/ek na stanowisko:
Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii
(Catering – Żywienie Zbiorowe)
Polska Zachodnia: Szczecin, Poznań, Łódź
Oferujemy:
- rozwój zawodowy w międzynarodowej korporacji w branży usług
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie wraz z pakietem premiowym
- niezbędne narzędzia pracy (telefon, komputer, samochód służbowy)
- pakiet benefitów (opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe na życie, dofinansowanie posiłków)
- odpowiedzialne i samodzielne stanowisko pracy
- możliwość wdrażania własnych rozwiązań i realny wpływ na realizację celów biznesowych
Zakres obowiązków:
- zarządzanie restauracjami o charakterze lunchowni w biurowcach oraz zakładach pracy i innych punktach zbiorowego żywienia
- odpowiedzialność za budżet regionu i realizację wskaźników biznesowych
- optymalizacja kosztów w przypisanym regionie zgodnie z założoną przez Firmę strategią
- analiza raportów finansowych i wdrażanie zmian operacyjnych
- rozliczanie podległych kierowników z wykonanych zadań, nadzorowanie funkcjonowania restauracji w ramach powierzonego regionu
- wdrażanie standardów firmowych w regionie, wraz z rozwiązaniami marketingowymi
- koordynowanie otwarć nowych restauracji w regionie
- przygotowanie celów bonusowych dla Kierowników Restauracji
- coroczna ocena pracy i ewaluacja kompetencji podległych Kierowników Restauracji
- rozwój Kierowników Restauracji – tworzenie planów poprawy, szkolenie, delegowanie odpowiedzialności,
- przygotowywanie, przedstawianie i negocjowanie zmian w kontraktach, w ramach restauracji
- utrzymywanie stałych długofalowych relacji z klientami oraz tworzenie klimatu sprzyjającego rozwijaniu współpracy
Oczekiwania:
- zdolności przywódcze i umiejętność zarządzania zespołem, sprawne podejmowanie decyzji
- minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej
- umiejętność analitycznego myślenia
- elastyczność – umiejętność pracy w dynamicznie zmieniającym się środowisku
- wspieranie swoją postawą w pracy naczelnych wartości korporacyjnych
- umiejętność pracy w zespole
- nastawienie na osiąganie rezultatów i konsekwencja w działaniu
- inicjatywa, kreatywności i niestereotypowe myślenie
- szacunek dla innych
- nastawienie na satysfakcję klienta i rozumienie jego potrzeb
- zdolności rozwijania i szkolenia innych
- samodzielność w działaniu
- dojrzałość emocjonalno - zawodowa
- świadomość swojej roli w firmie i pozytywna postawa
- wiedza z zakresu zarządzania w obrębie sieci i znajomość narzędzi
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.