Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Barów TRIBE

TRIBE Krakow Old Town
Kraków
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
323 dni temu

TRIBE Krakow Old Town

Kierownik Barów TRIBE
Miejsce pracy: Kraków
Nr ref.: KB/0125/TKOT
Twój zakres obowiązków
Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności już teraz. Gotowy, aby napisać kolejną część Twojej historii z TRIBE? Pełnij funkcję lidera dla barów TRIBE. Twórz relacje, dąż do doskonałości, inspiruj i wspieraj, kwestionuj status quo, bądź wyraźny i zaangażowany. Nie bój się przekraczać granic, wprowadzaj nowe pomysły, usprawniaj procesy i napędzaj inicjatywy, które wyróżnią Cię na krakowskiej scenie gastronomicznej. Dołącz do nas, stań się częścią dynamicznego zespołu pre-openingowego i bądź pierwoszplanowym ogniwem głośnego otwarcia barów TRIBE!
Chesz wiedzieć więcej o barach TRIBE?
Każda pora jest dobra na kawę w TRIBE. Naszym gościom serwujemy mocne espresso o poranku, kremowe cappuccino po leniwym śniadaniu lub... po prostu przygotowujemy kawę podaną tak, jak lubią, kiedy tylko zechcą. Bar kawowy w sercu TRIBE oferuje wybór wyjątkowych kaw specialty przyrządzanych przez utalentowanych baristów.
W naszym całodobowym barze grab & go goście TRIBE odnajdą selekcję najwyższej klasy przekąsek oraz craftowych napoi, z której mogą skorzystać, gdy najdzie ich ochota, by wrzucić coś na ząb. Dzięki wypiekom przygotowanym przez krakowskich rzemieślników, pysznym sałatkom oraz zawsze świeżym i pożywnym kanapkom goście TRIBE nie myślą o głodzie - nawet jeśli pracują w nietypowych godzinach lub wracają z imprezy wraz ze wschodzącym słońcem.
Autorskie koktajle i moktajle, kraftowe piwa, najlepsze wina i orzeźwiające lemoniady. Wyrazista muzyka, tętniąca życiem atmosfera oraz najlepsze trunki to znak rozpoznawczy i definicja naszego baru koktajlowego, którego jesteś gwiazdą! Wszystko to w nieco wyrafinowanym otoczeniu... Ale czy odrobina luksusu kiedykolwiek komuś zaszkodziła?
Nasze wymagania
  • Jesteś charyzmatycznym liderem, który przewodzi zespołowi, efektywnie się komunikuje i motywuje.
  • Masz kilkuletnie doświadczenie w zarządzaniu barem, a efektowne koktajle oraz kawa specialty są Twoją pasją.
  • Trendy segmentu lifestyle i premium nie są Ci obce, jesteś skrupulatny i zorientowany na detale.
  • Masz doświadczenie w procesach rekrutacyjnych i potrafisz tworzyć efektywne zespoły.
  • Posiadasz umiejętności w zakresie planowania, zarządzania i organizacji pracy własnej oraz zespołu.
  • Samodzielnie rozwiązujesz napotykane wyzwania i podejmujesz trafne decyzje.
  • Znasz zasady HACCP i rozumiesz główne wskaźniki gastronomiczne.
  • Jesteś kreatywny, a gastronomia jest twoją pasją.
  • Biegle posługujesz się językiem polskim i angielskim.
  • Doświadczenie w zakresie pre-openingu oraz openingu baru będzie dodatkowym atutem.
To oferujemy
  • Dołączając do nas, zapewnimy Ci pełną wyzwań pracę z przebojowym zespołem w największej sieci hotelowej.
  • Staniesz się częścią ważnego otwarcia pierwszego hotelu lifestylowej marki TRIBE w Polsce!
  • Zaoferujmy Ci umowę o pracę oraz premie półroczne.
  • Będziemy Cię wspierać w dalszym rozwoju poprzez szkolenia i projekty.
  • Zapewnimy dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne.
  • Prywatną opiekę medyczną w Medicover, kartę Multisport i ubezpieczenie na życie.​
  • Wspólne wyjścia integracyjne i celebracje uroczystości.
  • Bezpłatne posiłki w czasie pracy.
  • Zniżki w hotelach i restauracjach sieci Accor na całym świecie.
  • Program poleceń pracowniczych – jeśli zatrudnimy kogoś, kogo polecisz, wynagrodzimy Ci to finansowo.
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Kierownik Gastronomii

    Klient portalu Praca.pl   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    14 godz.
    Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem. Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO. Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Działania na rzecz...
  • Kierownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...
  • Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików; Kontrola jakości sporządzanych potraw; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu;...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Przedstawiciel Handlowy ds. HoReCa

    Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego   Pruszcz Gdański, teren województwa pomorskiego    praca mobilna
    specjalista junior / mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    obsługa klientów w kanale HoReCa (hotele i restauracje) teren woj. pomorskiego, pozyskiwanie nowych klientów, budowanie relacji biznesowych, dbanie o poprawny wizerunek firmy, monitorowanie rynku gastronomicznego na podległym terenie, monitoring, analiza i raportowanie wyników sprzedaży.
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu; Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych; Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów; Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...