Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​ Dbanie o...
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Koordynowanie procesu przetwarzania owoców z zachowaniem najwyższych standardów jakości; Wdrażanie innowacyjnych technologii oraz optymalizacja procedur produkcyjnych; Monitorowanie jakości surowców i produktów końcowych, w tym ich pielęgnacja i kontrola; Efektywna...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna   dziś wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Analityk Technologiczny Żywności

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie raportów dotyczących wydajności produkcji mięsa. Analiza danych z uboju i rozbiórki oraz porównywanie kalkulacji asortymentów. Współpraca z różnymi działami firmy w celu efektywnej realizacji zadań.
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Kołbaskowo    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Samodzielne zarządzanie restauracją pracowniczą. Zarządzanie zespołem, w tym rekrutacja i kontrola czasu pracy. Nadzorowanie produkcji i obsługi klienta. Kontrola kosztów, rozliczeń, dostaw i stanów magazynowych. Dążenie do zwiększenia rentowności. Raportowanie wyników i utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    Klient portalu Praca.pl   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Koordynowanie procesów przetwarzania owoców, zapewniając najwyższą jakość produktów. Implementacja nowatorskich technologii i optymalizacja istniejących procedur produkcyjnych. Ciągłe monitorowanie i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych. Efektywna współpraca z działy...
  • Analityk ds. technologii produkcji

    Klient portalu Praca.pl   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna   dziś wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Generowanie raportów dotyczących realizacji planów produkcyjnych oraz analiz efektywności w obszarach uboju i przetwórstwa. Tworzenie porównań kosztów oraz kalkulacji dla poszczególnych asortymentów. Współpraca z różnymi działami firmy w celu zapewnienia najwyższej jakości pracy.
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Barów TRIBE

TRIBE Krakow Old Town
Kraków
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
25 dni temu

TRIBE Krakow Old Town

Kierownik Barów TRIBE
Miejsce pracy: Kraków
Nr ref.: KB/0125/TKOT
Twój zakres obowiązków
Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności już teraz. Gotowy, aby napisać kolejną część Twojej historii z TRIBE? Pełnij funkcję lidera dla barów TRIBE. Twórz relacje, dąż do doskonałości, inspiruj i wspieraj, kwestionuj status quo, bądź wyraźny i zaangażowany. Nie bój się przekraczać granic, wprowadzaj nowe pomysły, usprawniaj procesy i napędzaj inicjatywy, które wyróżnią Cię na krakowskiej scenie gastronomicznej. Dołącz do nas, stań się częścią dynamicznego zespołu pre-openingowego i bądź pierwoszplanowym ogniwem głośnego otwarcia barów TRIBE!
Chesz wiedzieć więcej o barach TRIBE?
Każda pora jest dobra na kawę w TRIBE. Naszym gościom serwujemy mocne espresso o poranku, kremowe cappuccino po leniwym śniadaniu lub... po prostu przygotowujemy kawę podaną tak, jak lubią, kiedy tylko zechcą. Bar kawowy w sercu TRIBE oferuje wybór wyjątkowych kaw specialty przyrządzanych przez utalentowanych baristów.
W naszym całodobowym barze grab & go goście TRIBE odnajdą selekcję najwyższej klasy przekąsek oraz craftowych napoi, z której mogą skorzystać, gdy najdzie ich ochota, by wrzucić coś na ząb. Dzięki wypiekom przygotowanym przez krakowskich rzemieślników, pysznym sałatkom oraz zawsze świeżym i pożywnym kanapkom goście TRIBE nie myślą o głodzie - nawet jeśli pracują w nietypowych godzinach lub wracają z imprezy wraz ze wschodzącym słońcem.
Autorskie koktajle i moktajle, kraftowe piwa, najlepsze wina i orzeźwiające lemoniady. Wyrazista muzyka, tętniąca życiem atmosfera oraz najlepsze trunki to znak rozpoznawczy i definicja naszego baru koktajlowego, którego jesteś gwiazdą! Wszystko to w nieco wyrafinowanym otoczeniu... Ale czy odrobina luksusu kiedykolwiek komuś zaszkodziła?
Nasze wymagania
  • Jesteś charyzmatycznym liderem, który przewodzi zespołowi, efektywnie się komunikuje i motywuje.
  • Masz kilkuletnie doświadczenie w zarządzaniu barem, a efektowne koktajle oraz kawa specialty są Twoją pasją.
  • Trendy segmentu lifestyle i premium nie są Ci obce, jesteś skrupulatny i zorientowany na detale.
  • Masz doświadczenie w procesach rekrutacyjnych i potrafisz tworzyć efektywne zespoły.
  • Posiadasz umiejętności w zakresie planowania, zarządzania i organizacji pracy własnej oraz zespołu.
  • Samodzielnie rozwiązujesz napotykane wyzwania i podejmujesz trafne decyzje.
  • Znasz zasady HACCP i rozumiesz główne wskaźniki gastronomiczne.
  • Jesteś kreatywny, a gastronomia jest twoją pasją.
  • Biegle posługujesz się językiem polskim i angielskim.
  • Doświadczenie w zakresie pre-openingu oraz openingu baru będzie dodatkowym atutem.
To oferujemy
  • Dołączając do nas, zapewnimy Ci pełną wyzwań pracę z przebojowym zespołem w największej sieci hotelowej.
  • Staniesz się częścią ważnego otwarcia pierwszego hotelu lifestylowej marki TRIBE w Polsce!
  • Zaoferujmy Ci umowę o pracę oraz premie półroczne.
  • Będziemy Cię wspierać w dalszym rozwoju poprzez szkolenia i projekty.
  • Zapewnimy dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne.
  • Prywatną opiekę medyczną w Medicover, kartę Multisport i ubezpieczenie na życie.​
  • Wspólne wyjścia integracyjne i celebracje uroczystości.
  • Bezpłatne posiłki w czasie pracy.
  • Zniżki w hotelach i restauracjach sieci Accor na całym świecie.
  • Program poleceń pracowniczych – jeśli zatrudnimy kogoś, kogo polecisz, wynagrodzimy Ci to finansowo.
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​ Dbanie o...
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Koordynowanie procesu przetwarzania owoców z zachowaniem najwyższych standardów jakości; Wdrażanie innowacyjnych technologii oraz optymalizacja procedur produkcyjnych; Monitorowanie jakości surowców i produktów końcowych, w tym ich pielęgnacja i kontrola; Efektywna...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna   dziś wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Analityk Technologiczny Żywności

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie raportów dotyczących wydajności produkcji mięsa. Analiza danych z uboju i rozbiórki oraz porównywanie kalkulacji asortymentów. Współpraca z różnymi działami firmy w celu efektywnej realizacji zadań.
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Kołbaskowo    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Samodzielne zarządzanie restauracją pracowniczą. Zarządzanie zespołem, w tym rekrutacja i kontrola czasu pracy. Nadzorowanie produkcji i obsługi klienta. Kontrola kosztów, rozliczeń, dostaw i stanów magazynowych. Dążenie do zwiększenia rentowności. Raportowanie wyników i utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    Klient portalu Praca.pl   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Koordynowanie procesów przetwarzania owoców, zapewniając najwyższą jakość produktów. Implementacja nowatorskich technologii i optymalizacja istniejących procedur produkcyjnych. Ciągłe monitorowanie i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych. Efektywna współpraca z działy...
  • Analityk ds. technologii produkcji

    Klient portalu Praca.pl   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna   dziś wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Generowanie raportów dotyczących realizacji planów produkcyjnych oraz analiz efektywności w obszarach uboju i przetwórstwa. Tworzenie porównań kosztów oraz kalkulacji dla poszczególnych asortymentów. Współpraca z różnymi działami firmy w celu zapewnienia najwyższej jakości pracy.