kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
22 godz.
Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
13 dni
Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
menedżer / kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
specjalista mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
5-gwiazdkowy hotel położony w eleganckiej dyplomatycznej dzielnicy Warszawy, w sąsiedztwie ambasad i królewskich ogrodów Parku Łazienkowskiego. Komfortowe wnętrza konferencyjne i profesjonalna obsługa gwarantuje sukces każdego spotkania biznesowego.
Regent Warsaw Hotel poszukuje osoby na stanowisko
Kierownik ds. Gastronomii
Miejsce pracy: Warszawa
Główne zadania:
Zarządzanie działem gastronomii w zakresie czynności operacyjnych i administracyjnych,
Planowanie i realizacja kalendarza promocji gastronomicznych,
Planowanie czasu pracy oraz koordynowanie pracy podległych pracowników,
Realizacja celów budżetowych,
Zapewnienie wysokiej jakości usług i relacji z gośćmi,
Prowadzenie dokumentacji towarowej działu oraz kontrolowanie kosztów,
Współpraca z innymi działami hotelu,
Pomoc w pracy operacyjnej.
Wymagania:
Doświadczenie na podobnym stanowisku,
Wysoka kultura osobista,
Uprzejmość i nastawienie na wysoką jakość obsługi gościa,
Pozytywne usposobienie i umiejętności komunikacyjne,
Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
Umiejętność pracy w zespole,
Samodzielność i dobra organizacja pracy,
Mile widziana znajomość systemów gastronomicznych, w tym Micros-Symphony, Materials Control, EMC.
Oferujemy:
Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
Pracę w dynamicznym zespole,
Pakiet świadczeń socjalnych i motywacyjnych (ubezpieczenie grupowe na życie, pakiety świadczeń medycznych, dofinansowanie wczasów i posiłków, paczki i bony świąteczne, preferencyjne stawki pracownicze na pobyty w hotelach),
Możliwość rozwoju zawodowego w ramach Grupy Polski Holding Hotelowy,
Atrakcyjne stawki pracownicze na pobyty w hotelach należących do Grupy Polskiego Holdingu Hotelowego.
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
22 godz.
Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
13 dni
Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
menedżer / kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
specjalista mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...