Najnowsze oferty pracy

  • Operations Manager

    Foundever   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Your daily tasks: Lead teams to meet and exceed business objectives; Line management responsibility for coaches/Team Managers; Supervisory responsibility for multiple teams with more than one client; Management of any client escalations related to the Operational team's performance; Ensure GOS...
  • Hub Manager / Managerka

    PwC   Warszawa    praca hybrydowa
    kierownik/koordynator / menedżer
    4 dni
    Twoja przyszła rola: zarządzanie procesami w HUBach: administracyjnym, asystenckim oraz finansowym - stworzenie efektywnej struktury, optymalizacja sposobu działania, wprowadzenie target operating model (TOM) HUBów. zarządzanie grupami interesariuszy od poziomu specjalisty, przez kadrę...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca łódzkie Łódź Kierownik Operacyjny / Kontroler Sklepu Łódź
Kierownik ds. Operacyjnych (Branża gastronomiczna)

Kierownik ds. Operacyjnych (Branża gastronomiczna)

Klient portalu Praca.pl
Łódź
praca stacjonarna
3015 dni temu

Ogłoszenie numer: 980365, z dnia 2016-02-16

Klient portalu Praca.pl

Firma gastronomiczna poszukuje pracownika na stanowisko:

Kierownik ds. Operacyjnych (Branża gastronomiczna)

Miejsce pracy: Łódź

 

Opis stanowiska

  • zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez oddział
  • planowanie, organizowanie i koordynowanie działań na terenie oddziału (produkcja gastronomiczna, zarządzanie personelem, administracja)
  • identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję odbiorców usług
  • koordynacja i organizacja pracy zatrudnionego personelu
  • przeprowadzanie rekrutacji nowych pracowników
  • nadzorowanie i kontrolowanie jakości świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów produkcji gastronomicznej
  • współpraca z klientami i dostawcami oraz nadzorowanie dostaw produktów żywnościowych

Wymagania

  • co najmniej dwuletnie doświadczenie managerskie w gastronomii
  • zaangażowanie i wysoki poziom motywacji do pracy
  • znajomość branży żywienia zbiorowego
  • umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z kontrahentami
  • umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów
  • umiejętność zarządzania personelem, bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu
  • znajomość systemu HACCP
  • umiejętność obsługi komputera i znajomość pakietu MS Office
  • zdolność do pracy w warunkach podwyższonego stresu
  • dyspozycyjność

Oferujemy

  • pracę na samodzielnym i rozwojowym stanowisku
  • atrakcyjny poziom wynagrodzenia
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Operations Manager

    Foundever   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Your daily tasks: Lead teams to meet and exceed business objectives; Line management responsibility for coaches/Team Managers; Supervisory responsibility for multiple teams with more than one client; Management of any client escalations related to the Operational team's performance; Ensure GOS...
  • Hub Manager / Managerka

    PwC   Warszawa    praca hybrydowa
    kierownik/koordynator / menedżer
    4 dni
    Twoja przyszła rola: zarządzanie procesami w HUBach: administracyjnym, asystenckim oraz finansowym - stworzenie efektywnej struktury, optymalizacja sposobu działania, wprowadzenie target operating model (TOM) HUBów. zarządzanie grupami interesariuszy od poziomu specjalisty, przez kadrę...