Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Gastronomii / Food & Beverage Manager

VH Amber Baltic Sp. z o.o.
Międzyzdroje
kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę
pomoc w relokacji
48 dni temu

Vienna House by Wyndham - jesteśmy prawdziwymi gospodarzami! Największą austriacką grupą hoteli z 20 - letnim doświadczenie w zarządzaniu ponad 30 hotelami w Europie oraz częścią grupy HRG. Więcej informacji o nas znajdziesz na .wyndhamhotels.com/vienna-house

W czym jesteś naprawdę dobry? Podziel się swoim talentem! Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko:

Kierownik Gastronomii / Food & Beverage Manager
Miejsce pracy: Międzyzdroje (woj. zachodniopomorskie, pow. kamieński)
 
Czym będziesz się zajmował/a?

Jako osoba na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny za: zarządzanie działem gastronomii; koordynację i nadzór pracy podległych outletów tj. restauracja HB, restauracja a’la carte, kawiarnia wiedeńska, bar, obsługa konferencji i eventów; zapewnienie wysokiej jakości oferty gastronomicznej jak i świadczonych przez hotel usług gastronomicznych; zarządzanie podległym zespołem pracowników tj. ustalanie grafików, potrzeb szkoleniowych, kontrola i rozliczanie czasu pracy; zarządzanie budżetem działu oraz przygotowywanie raportów; nadzorowanie stanów magazynowych i udział w comiesięcznych inwentaryzacjach.

Idealny kandydat/ka powinien:
  • mieć doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku - min. 3 letnie
  • znać j. angielski i/lub j. niemiecki pozwalający na swobodną komunikacje
  • posiadać umiejętności organizacji pracy własnej i zarządzania zespołem
  • posiadać wysoką kulturę osobistą
  • być profesjonalny
  • być dyspozycyjny
  • znać specyfikę branży hotelowej - mile widziane
W zamian możesz liczyć na:
  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub kontraktu
  • miesięczne i roczne premie za zrealizowane założenia budżetowe hotelu
  • dofinansowanie do dojazdów jeśli mieszkasz w okolicy
  • zapewnione zakwaterowanie dla osoby spoza Międzyzdrojów (samodzielne, w pełni wyposażone mieszkanie)
  • dodatkowy, płatny dzień wolny w dniu urodzin oraz bon upominkowy
  • obiady pracownicze
  • dopłaty do obuwia
  • dofinansowanie do ferii i wakacji dla dzieci pracowników
  • wyprawka szkolna
  • paczki mikołajkowe dla dzieci pracowników
  • dofinansowanie urlopu wypoczynkowego
  • uczestnictwo w ubezpieczeniu grupowym
  • preferencyjne stawki dla pracowników HR Group oraz 3 darmowe pobyty w hotelach sieci Vienna House by Wyndham
Prosimy o dopisanie w CV następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.

Administratorem danych osobowych w związku z prowadzoną rekrutacją jest [Amber Baltic RE Sp. z o.o. Promenada Gwiazd 1 72-500 Międzyzdroje KRS 0000202541]. Dane osobowe są przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a (zgoda) i lit. b (czynności przed zawarciem umowy) RODO. Jeżeli wyrażona zostanie zgoda na udział w przyszłych rekrutacjach, to w tym zakresie dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO. Odbiorcą danych osobowych będą spółki z grupy Vienna House International. Dane będą przechowywane do zakończenia procesu rekrutacji oraz 1 rok po jej zakończeniu. Jeżeli wyrażona zostanie zgoda na przetwarzanie danych osobowych dla celów innych rekrutacji, dane będą przechowywane do czasu ich zakończenia. Administrator informuje o prawie dostępu do danych, prawie do sprostowania danych, prawie do ograniczenia przetwarzania danych osobowych, prawie do usunięcia danych osobowych, prawie do wniesienia skargi do UODO. Dalsze informacje o przetwarzaniu danych osobowych można znaleźć tutaj viennahouse.com/pl/ochrona-danych/aplikacja.html
 

Podobne oferty

  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...