Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    5 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   dziś wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Warszawa Kierownik ds. Gastronomii Warszawa
Kierownik Gastronomii w Oddziale Cateringowym

Kierownik Gastronomii w Oddziale Cateringowym

Food & Catering Services
Warszawa
kierownik/koordynator
umowa o pracę
praca stacjonarna
1031 dni temu

Food & Catering Services jest oddziałem Polskiego Holdingu Hotelowego Sp. z o.o., drugiej największej spółki hotelowej w Polsce, a pierwszej z wyłącznie polskim kapitałem, zarządzający kilkunastoma hotelami rozlokowanymi w różnych częściach kraju. Zespół tworzą pasjonaci kulinariów z wieloletnim doświadczeniem, którzy doskonale czują się zarówno przygotowując małe, kameralne indywidualne zamówienia, jak i te duże, które wymagają czasu i zaangażowania sporych sił. Wśród naszych zadowolonych klientów są takie firmy, jak Państwowe "Porty Lotnicze", Polska Grupa Lotnicza SA oraz Welcome Airport Services Sp. z o.o. To nasze dania trafiają do pasażerów, którzy korzystają z salonów Executive Lounge i VIP na warszawskim Lotnisku im. Fryderyka Chopina.

 

Aktualnie poszukujemy do pracy kandydatów na stanowisko:

Kierownik Gastronomii w Oddziale Cateringowym
Miejsce pracy: Warszawa

Oczekiwania:

  • Koordynowanie kuchni cateringowej
    • Organizacja pracy i nadzór nad podległym personelem
    • Nadzór i kontrola towaru (żywności) pod względem ilościowym oraz jakościowym w hotelowym magazynie żywności.
    • Nadzór i kontrola nad zapewnieniem najwyższej jakości i estetyki produkowanych potraw zgodnie z obowiązującą recepturą i wyznaczonym kosztem na produkcję danej potrawy.
    • Nadzór i kontrola prawidłowego magazynowania żywności i sprzętu.
    • Nadzór nad przestrzeganiem procedur i norm w zakresie HACCP, BHP, PPoż i Sanepid.
    • Opracowywanie nowych receptur, proponowanie nowych rozwiązań i pomysłów.
    • Opracowywanie nowych pozycji menu przy dbałości o utrzymanie właściwego poziomu kosztu surowca (Food Cost).
    • Dbałość o realizację dostaw przy zachowaniu wysokich standardów, jakości i przechowywania transportowanej żywności
    • Dbałość o zapewnienie najwyższego poziomu obsługi klientów przez zapewnienie terminowych dostaw
    • Nadzór nad przestrzeganiem procedur i norm w zakresie użytkowania samochodów przeznaczonych do dostaw cateringu
  • Realizacja zadań budżetowych wyznaczonych dla oddziału cateringowego przez Dyrekcję Oddziału i Zarząd Spółki.
  • Odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie zespołu oddziału cateringowego oraz organizację pracy podległym pracownikom.
  • Dbałość o wzrost wartości sprzedaży i racjonalizację kosztów.
  • Dbałość o zwiększenie przychodu z działalności cateringowej oraz uzyskiwanie zaplanowanych wyników ekonomiczno-finansowych.
  • Dbałość o jakość świadczonych usług z uwzględnieniem standardów i wytycznych spółki.
  • Nadzór i kontrola jakości usług cateringowych oferowanych przez oddział.
  • Monitorowanie działań konkurencji oraz planowanie odpowiedniej strategii w zależności od zmian zachodzących na rynku.

Oferujemy:

  • pracę w stabilnej i prestiżowej firmie
  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, stałe wynagrodzenie zasadnicze wraz z premią zgodnie z regulaminem premiowania w Spółce
  • opiekę medyczną sponsorowaną przez pracodawcę oraz możliwość skorzystania z dodatkowych pakietów na specjalnych warunkach
  • rozbudowany pakiet świadczeń socjalnych
  • pakiety ubezpieczeń na życie dla pracownika i członków rodziny na preferencyjnych warunkach
  • obiady pracownicze na specjalnych warunkach
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • możliwość podnoszenia kwalifikacji poprzez profesjonalne szkolenia

Prosimy o dopisanie w przesyłanym CV klauzuli:


Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Polski Holding Hotelowy sp. z o.o. ul. Komitetu Obrony Robotników 39G 02-148 Warszawa, moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, w celu realizacji procesu rekrutacyjnego.


W przypadku zainteresowania udziałem w przyszłych procesach rekrutacyjnych prosimy dodatkowo o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Polski Holding Hotelowy sp. z o.o. ul. Komitetu Obrony Robotników 39G 02-148 Warszawa, moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych, które będą mieć miejsce w okresie 1 roku od dnia wyrażenia zgody.


Twoje dane osobowe będą przetwarzane zgodnie z Polityką Prywatności Polskiego Holdingu Hotelowego sp. z o o., dostępną na stronie http://phh.pl/polityka-prywatnosci-dla-kandydatow-do-pracy/


Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Pozostałym osobom dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą.

 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    5 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   dziś wygasa
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    15 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...