Najnowsze oferty pracy

  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji WineStone

Orbis S.A.
Poznań
praca stacjonarna
3288 dni temu

MERCURE POZNAŃ CENTRUM

Kierownik Restauracji WineStone
UMIEJĘTNOŚCI I OSOBOWOŚĆ 
  • Czujesz się kimś wyjątkowym
  • Dzielisz naszą pasję gościnności 
  • Nie ustajesz w swoim rozwoju 
  • Masz odwagę pójść dalej
  • Czujesz w sobie ducha zdobywcy 
  • Jesteś innowacyjny 
  • Szacunek i zaufanie są Twoją podstawą 

Jeżeli TAK, to TY jesteś osobą, której szukamy.

 
JAK O CIEBIE ZADBAMY 
  • zapewnimy Ci umowę o pracę
  • nauczymy Cię wszystkiego, co powinieneś wiedzieć
  • pomożemy rozwijać się poprzez udział w szkoleniach i toczących się  projektach
  • damy możliwość rozwoju w światowej sieci  AccorHotels
OCZEKIWANIA 
  • doświadczenie na stanowisku Kierownik ds. Gastronomii/ Zastępca Kierownika ds. Gastronomii,
  • wykształcenie min. średnie, preferowane gastronomiczne,
  • bardzo dobra znajomość j. angielskiego,
  • dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, w tym: marketingu związanego z gastronomią, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej,
  • otwartość na zmiany, operatywność, kreatywność,
  • umiejętność prowadzenia pokazów i prezentacji dla klientów,
  • umiejętności budowania zespołu i motywowania pracowników do osiągania jak najwyższego poziomu obsługi,
  • samodzielność w podejmowaniu decyzji,
  • umiejętność pracy pod presją czasu i zadań, dyspozycyjność.

Jeśli spełniasz nasze wymagania to z radością powitamy Cię W NASZYM ZESPOLE!

MISJA 

 

Kierownik Restauracji Winestone będzie odpowiedzialny/a za generowanie zysków i uzyskiwanie zaplanowanych wyników finansowych, efektywne i wydajne zarządzanie restauracją Winestone oraz sklepem z winami, który oferuje ponad 70 gatunków wina; zwiększenie sprzedaży win, animacje promujące restaurację Winestone oraz sklep; zapewnienie standardu usług i atmosfery zgodnie z wymogami w ramach marki Mercure; rozwój i szkolenie pracowników; wdrażanie i przestrzeganie wszelkich zasad higieny żywności oraz przepisów HACCP, BHP, PPOŻ.

Ref.nr: KRW/MPC/1216
www.hotelovekariery.pl
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...