Carlson Rezidor Hotel Group jest jedną z największych i najbardziej dynamicznych grup hotelowych
w Europie i na świecie z 1350 hotelami w 105 krajach świata. Portfolio Carlson Rezidor obejmuje takie światowe marki hotelarskie jak: Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn ®by Radissoni Country Inns & Suites By Carlson.
Carlson Rezidor Hotel Group zatrudnia 88.000osób na całym świecie.
Obecnie do naszego zespołu we Wrocławskim Radisson Blu poszukujemy osoby na stanowisko:
Kucharz / Kucharka
Zadania:
- Odpowiednie przygotowywanie i przyprawianie żywności zgodnie z przepisami kulinarnymi
- Właściwa prezencja dań podawanych gościom
- Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami hotelu Radisson Blu
- Przygotowywanie „Mis-en-place” dla swojego stanowiska
- Odpowiednie przechowywanie niezużytej żywności
- Zapewnienie dostawy ze swojego stanowiska na czas
- Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością- HACCP
Kandydat powinien:
- Posiadać wykształcenie o profilu gastronomicznym,
- Mieć praktyczne doświadczenie w zawodzie kucharza,
- Charakteryzować się dobrym zmysłem organizacji pracy, poczuciem estetyki i kreatywnością,
- Cechować się wysoką kulturą osobistą, zaangażowaniem oraz pozytywnym nastawieniem zgodnym
z filozofią Yes, I can! - Cechować się orientacją na klienta i determinacją w dążeniu do celu
- Wykazywać gotowość do pracy w systemie zmianowym (praca na zmiany popołudniowe)
Zapewniamy:
- Pracę w międzynarodowej sieci hotelarskiej Carlson Rezidor Hotel Group
- Konkurencyjne wynagrodzenie
- Pakiet świadczeń Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
- Prywatną opiekę medyczną
- Dodatkowe przywileje dla pracowników sieci
- Szkolenia zawodowe i sieciowe