CarlsonRezidorHotelGroup jest jedną znajwiększychi najbardziej dynamicznychgruphotelowych
w Europie i na świecie z 1350hotelamiw 105krajach świata. Portfolio CarlsonRezidor obejmuje takie światowemarki hotelarskie jak:QuorvusCollection, RadissonBlu®, Radisson®, RadissonRed, Park Plaza®, Park Inn ®by RadissoniCountry Inns& Suites ByCarlson.
CarlsonRezidorHotelGroup zatrudnia88.000osób na całym świecie.
Obecnie do naszego zespołu we Wrocławskim Radisson Blu poszukujemy osoby na stanowisko:
-
Odpowiednie przygotowywanie i przyprawianie żywności zgodnie z przepisami kulinarnymi
-
Właściwa prezencja dań podawanych gościom
-
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami hotelu Radisson Blu
-
Przygotowywanie „Mis-en-place” dla swojego stanowiska
-
Odpowiednie przechowywanie niezużytej żywności
-
Zapewnienie dostawy ze swojego stanowiska na czas
-
Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością- HACCP
-
Posiadać wykształcenie o profilu gastronomicznym,
-
Mieć praktyczne doświadczenie w zawodzie kucharza,
-
Charakteryzować się dobrym zmysłem organizacji pracy, poczuciem estetyki i kreatywnością,
-
Cechować się wysoką kulturą osobistą, zaangażowaniem oraz pozytywnym nastawieniem zgodnym
z filozofią Yes, I can! -
Cechować się orientacją na klienta i determinacją w dążeniu do celu
-
Wykazywać gotowość do pracy w systemie zmianowym (praca na zmiany popołudniowe)
-
Pracę w międzynarodowej sieci hotelarskiej Carlson Rezidor Hotel Group
-
Konkurencyjne wynagrodzenie,
-
Pakiet świadczeń Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
-
Prywatną opiekę medyczną
-
Dodatkowe przywileje dla pracowników sieci
-
Szkolenia zawodowe i sieciowe