relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
17 godz.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
5 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
7 dni
Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat 37,00 zł brutto/godz.
8 dni
Wydawanie posiłków pacjentom do łóżek oraz zbieranie zastawy; Mycie naczyń, sprzątanie kuchni, lodówki; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca w dni robocze oraz w niedziele i święta jeśli wypadną w grafiku;
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
12 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
W związku z otwarciem i rozwojem restauracji "Pałacyk Pod Jodłami" k. Piaseczna poszukujemy doświadczonego i zaangażowanego kandydata/tki na stanowisko:
Kucharz
Miejsce pracy: Piaseczno
Chcesz pracować w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku? Twoją pasją jest gastronomia? Interesuje Cię praca stała?
Kucharz będzie odpowiedzialny u nas za:
tworzenie i nadzorowanie jakości serwowanych dań,
przestrzeganie obowiązujących norm i standardów w gastronomii,
tworzenie ofert kulinarnych, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych dań,
zamawianie towaru i surowców,
dobór i ocena personelu w pracy.
Wymagania:
wymagania obowiązkowe:
pasji do gotowania i smaku,
min. 4 lat doświadczenia na stanowisku w kuchni,
doświadczenie przy pracy w kuchni otwartej a'la carte od 100 osób,
pozostałe wymagania:
dyspozycyjność,
bardzo dobra organizacja pracy własnej,
mile widzane wykształcenie gastronomiczne
znajomość systemów kontroli jakości i czystości,
pomysłowość, innowacyjność i kreatywność.
Oferujemy:
stabilne i uczciwe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę po okresie próbnym,
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
17 godz.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
5 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
7 dni
Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat 37,00 zł brutto/godz.
8 dni
Wydawanie posiłków pacjentom do łóżek oraz zbieranie zastawy; Mycie naczyń, sprzątanie kuchni, lodówki; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca w dni robocze oraz w niedziele i święta jeśli wypadną w grafiku;
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
12 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.