Narodowy Bank Polski
Departament Administracji
poszukuje kandydatów do pracy na stanowisku kucharza
w Ośrodku Szkoleniowym NBP w Zalesiu Górnym
Do głównych zadań pracownika należeć będzie:
- wykonywanie prac związanych z produkcją oraz porcjowaniem i wydawaniem posiłków z zachowaniem najwyższych standardów,
- przestrzeganie i stosowanie zasad dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki produkcyjnej oraz działanie w celu zachowania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności,
- potwierdzenie odbioru pobranych produktów na dokumentach rozchodu magazynowego,
- koordynowanie prac rozliczeniowych związanych z zakupami artykułów spożywczych, weryfikacja oraz kontrola zgodna z zaleceniami oraz jadłospisami.
Wymagania niezbędne:
- minimum 2 lata doświadczenia zawodowego,
- wykształcenie o kierunku gastronomicznym,
- ważna badanie epidemiologiczne,
- udokumentowana znajomość zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej,
- gotowość do pracy w równoważnym czasie pracy, w systemie zmianowym, również w niedziele i święta.
Wymagania pożądane:
- znajomość obsługi specjalistycznych urządzeń gastronomicznych,
- ukończenie specjalistycznych kursów w zakresie przygotowywania posiłków.
Mile widziane:
- znajomość kuchni śródziemnomorskiej i orientalnej,
- znajomość obsługi komputera.
Poznaj
Narodowy Bank Polski
Narodowy Bank Polski jest bankiem centralnym Rzeczypospolitej Polskiej. Jego zadania są określone w Konstytucji RP, ustawie o Narodowym Banku Polskim i ustawie Prawo bankowe.