kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie 4 800 - 5 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
15 dni
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
menedżer / kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Artisan to niespotykany format Bistro, serwujący codziennie pożywne śniadania oraz dania oparte na wypiekanym na miejscu pieczywie. W lokalach Artisan codziennie można delektować się rzemieślniczymi wyrobami, powstałymi na podstawie tradycyjnych receptur. Wieloletnie doświadczenie i pasja towarzysząca Naszej pracy gwarantuje doskonały smak.Team Artisan, dokłada wszelkich starań aby produkty i potrawy serwowane każdego dnia były smaczne, ale przede wszystkim zdrowe i pożywne.
Manager Kuchni Bistro
Miejsce pracy: Police
Posiadasz doświadczenie w pracy w gastronomii?
Zarządzałeś/-aś małym zespołem ? To świetnie,
Czekamy właśnie na Ciebie.
Jeśli:
Kuchnia to Twoje miejsce, czujesz się tam jak: „ Ryba w wodzie”;
Kreatywność i samodzielność nie są Ci obce;
Jesteś gotowy/-a na rozwój i zdobywanie nowych umiejętności;
Znasz panujące trendy w gastronomii;
Posiadasz umiejętności pracy pod presją czasu i w zmieniającym się środowisku;
Potrafisz sprostać każdemu wyzwaniu, uważasz że można zawsze na Tobie polegać;
Nie masz problemu w komunikacji i budowaniu pozytywnych relacji z zespołem;
Twoja praca u Nas będzie polegała na:
Dbaniu o estetykę serwowanych dań;
Zapewnieniu doskonałej jakości dań;
Zarządzaniu zespołem pracowników kuchni, przydzielaniu im zadań, szkoleniu;
Tworzeniu zamówień na podstawie zmieniajacego się popytu;
Planowaniu wraz z Managerem Bistro menu sezonowych;
Chcielibyśmy abyś:
Dołączył/-a do Nas na dłużej - gwarantujemy umowę o pracę i stabilne zatrudnienie;
Odnalazł/-a miejsce pracy, które pozwoli Ci na rozwój i samorealizację ;
Dbał o Swoje zdrowie dzięki pakietowi medycznemu Medicover, który zapewniamy Naszym pracownikom.
Mógł/-a skorzystać z dofinansowania karty Multisport;
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie 4 800 - 5 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
15 dni
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
menedżer / kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...