Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    20 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager Kuchni Bistro

BAGIETKA Marek Jackowski
Police
praca stacjonarna
2622 dni temu

Artisan to niespotykany format Bistro, serwujący codziennie pożywne śniadania oraz dania oparte na wypiekanym na miejscu pieczywie. W lokalach Artisan codziennie można delektować się rzemieślniczymi wyrobami, powstałymi na podstawie tradycyjnych receptur. Wieloletnie doświadczenie i pasja towarzysząca Naszej pracy gwarantuje doskonały smak.Team Artisan, dokłada wszelkich starań aby produkty i potrawy serwowane każdego dnia były smaczne, ale przede wszystkim zdrowe i pożywne. 

Manager Kuchni Bistro
Miejsce pracy: Police

 

Posiadasz doświadczenie w pracy w gastronomii?

Zarządzałeś/-aś małym zespołem ? To świetnie,

Czekamy właśnie na Ciebie.

Jeśli:
  • Kuchnia to Twoje miejsce, czujesz się tam jak: „ Ryba w wodzie”;
  • Kreatywność i samodzielność nie są Ci obce;
  • Jesteś gotowy/-a na rozwój i zdobywanie nowych umiejętności;
  • Znasz panujące trendy w gastronomii;
  • Posiadasz umiejętności pracy pod presją czasu i w zmieniającym się środowisku;
  • Potrafisz sprostać każdemu wyzwaniu, uważasz że można zawsze na Tobie polegać;
  • Nie masz problemu w komunikacji i budowaniu pozytywnych relacji z zespołem;
Twoja praca u Nas będzie polegała na:
  • Dbaniu o estetykę serwowanych dań;
  • Zapewnieniu doskonałej jakości dań;
  • Zarządzaniu zespołem pracowników kuchni, przydzielaniu im zadań, szkoleniu;
  • Tworzeniu zamówień na podstawie zmieniajacego się popytu;
  • Planowaniu wraz z Managerem Bistro menu sezonowych;
Chcielibyśmy abyś:
  • Dołączył/-a do Nas na dłużej  - gwarantujemy umowę o pracę i stabilne zatrudnienie;
  • Odnalazł/-a  miejsce pracy, które pozwoli Ci na rozwój i samorealizację ;
  • Dbał o Swoje zdrowie dzięki pakietowi medycznemu Medicover, który zapewniamy Naszym pracownikom.
  • Mógł/-a  skorzystać z dofinansowania karty Multisport;
  • Uczestniczył/-a w rozwoju bistro Artisan;
Prosimy o dopisanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
 

Podobne oferty

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    20 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...