Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
Zobacz więcej ofert pracy

Menadżer restauracji

McDonald's Polska Sp. z o.o.
Opole
4 000 - 4 500 zł brutto/mies.
kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
1466 dni temu
Menadżer restauracji
Miejsce pracy: Opole
Za co będziesz odpowiadać?
  • Na początku przechodzisz przez wszystkie stanowiska i po kolei poznajesz pracę na każdym z nich. To ważne, bo musisz dobrze rozumieć, jaka jest ich specyfika. Pod okiem doświadczonego managera uczysz się też pracy szefa zmiany.
  • Jako manager podejmujesz codzienne decyzje w dynamicznie zmieniającej się sytuacji, rozwiązujesz ewentualne problemy, dbasz o to, żeby wszystko szło sprawnie i zapewniasz, że goście mają świetne doświadczenia.
  • Zarządzasz pracą zespołu, odpowiadasz m.in. za rozwijanie pracowników, motywowanie, zapewnienie dobrej komunikacji, jesteś trenerem. Jednym słowem: krok po kroku stajesz się prawdziwym liderem.
  • Przygotowujesz też posiłki i obsługujesz gości - ramię w ramię z całym zespołem.
Czego oczekujemy?
  • Otwartość i komunikatywność - na tym stanowisku to podstawa. Przydadzą Ci się, żeby zbudować zaangażowanie i zapewnić, że na Twojej zmianie wszyscy wiedzą, co mają robić.
  • Bardzo ważna jest umiejętność ustalania priorytetów. Praca w restauracji bywa nieprzewidywalna, a Twoim zadaniem będzie sprawić, żeby przebiegała bez zakłóceń.
  • Przyda Ci się również komunikatywna znajomość języka angielskiego.
  • Jeśli nie masz doświadczenia w gastronomii, spokojnie. O to, żeby Cię wszystkiego nauczyć, zadbają nasi instruktorzy.
  • Jak w każdej restauracji konieczne jest posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych.
Co oferujemy w zamian?
  • Damy Ci jasną (i w wielu przypadkach bardzo szybką) ścieżkę awansu - w ramach restauracji, poza managerami zmiany, są: kierownik i jego zastępcy, szefowie takich funkcji jak technologie, rozwój ludzi, jakość i obsługa gości; można też awansować do struktur biurowych. Możesz więc wybrać ścieżkę liderską lub ekspercką - w zależności od Twoich preferencji.
  • Jesteśmy mistrzami szkolenia. Nauczymy Cię wszystkiego, co musisz wiedzieć o zarządzaniu różnymi obszarami restauracji i zespołem. Umiejętności rozwiniesz zarówno poprzez pracę, jak i w czasie warsztatów i szkoleń, które zapewniamy wszystkim managerom.
  • Wiemy, że bezpieczeństwo to podstawa: zapewniamy więc umowę o pracę (tak, każdemu), wypłatę zawsze na czas i stabilne miejsce pracy.
  • Do wynagrodzenia dokładamy: bonifikartę (znajomi i rodzina na pewno ucieszą się, kiedy wspólnie wpadniecie na burgera i… zapłacicie mniej), zniżki pracownicze (z nich skorzystasz w godzinach pracy), opiekę medyczną, a także dostęp do takich benefitów jak ubezpieczenie grupowe, karta sportowa i pakiet kulturalny na atrakcyjnych warunkach (przydadzą się, kiedy świat wróci do normalności).
  • Ta oferta nie byłaby tak dobra, gdyby nie nasza legendarna atmosfera. Poczujesz się z nami, jak wśród dobrych znajomych. Do tego zawsze możesz liczyć na wsparcie przełożonych i kolegów. Serio, pracujemy ramię w ramię.
  • Oprócz wynagrodzenia mamy też system premiowy, konkursy pracownicze i takie dodatki jak: 25% stawki za niedziele i święta oraz 20% stawki za pracę w godzinach nocnych.
 

Podobne oferty

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...