Ogłoszenie numer: 1546038, z dnia 2017-03-06
Klient portalu Praca.pl
Menedżer Restauracji
Miejsce pracy: Warszawa
Opis stanowiska
- Operacyjne zarządzanie restauracją oraz zespołem w oparciu o jasny system zarządzania przez cele
- Przygotowanie raportów dotyczących działań operacyjnych prowadzonych przez restaurację
- Wsparcie młodej kadry, która dopiero rozpoczyna przygodę w branży
- Udział w budowaniu wizerunku firmy
- Dbaniem o najwyższą jakość obsługi Klienta przez Pracowników Restauracji
- Aktywna praca w Restauracji
Wymagania
Żeby sprostać wyzwaniom musisz:
- Posiadać minimum 6 miesięczne doświadczenie na stanowisku: Asystent Kierownika/Kierownik Zmiany/Kierownik Restauracji (lub pokrewne)
- Umieć zarządzać zespołem oraz czasem własnym
- Potrafić pracować pod presją czasu
- Posiadać rozwinięte umiejętności interpersonalne
- Być osobą dyspozycyjną, zaangażowaną, sumienną oraz decyzyjną
- Odznaczać się nienaganną kulturą osobistą
Firma stawia na osoby z zaangażowaniem oraz pasją do tego co robią - w tej branży liczą się przede wszystkim produkt, Klient oraz zespół, który codziennie dba o to by Klient opuścił restaurację z uśmiechem na ustach.
Oferujemy
- Udział w rozwoju w jednej z najbardziej rozpoznawalnych marek na polskim rynku w branży HoReCa
- Odpowiedzialność za wysokoobrotową restaurację
- Stała współpraca z doświadczonym zespołem, na którym można zawsze polegać
- Stałe wsparcie, które nie kończy się po zakończeniu wdrożenia - zarówno ze strony Działu Szkoleń jak i Działu Personalnego
- Rozwój umiejętności z zakresu m.in. asertywności, komunikacji w zespole, czy zarządzania przez cele (MBO)
- Atmosfera zachęcająca zarówno do pracy oraz rozwoju
- Gwarantowane ubezpieczenie NNW
- Możliwość skorzystania z prywatnej opieki zdrowotnej
- Wynagrodzenie dostosowane do Twoich kompetencji - wysokie kompetencje działają na Twoją korzyść
- Udział w stałych akcjach integracyjnych
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.