Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Kucharz / Pomoc kuchenna na bufet

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów! Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek.
  • Kucharz / Kucharka

    FLEXIPERSONAL sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  tymczasowa/dodatkowa  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 godz.
    Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
  • Kucharz (m/k/x)

    FLEXIPERSONAL sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  tymczasowa/dodatkowa  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
  • Kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   7 000 - 10 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw (posiłki w formie bufetu) przygotowywanie składników do potraw; proponowanie i wprowadzanie nowych dań;
  • Kucharz hotelowy / Kucharka hotelowa

    FLEXIPERSONAL sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  tymczasowa/dodatkowa  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
  • Kucharz / Kucharka - Pomoc kuchenna

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Kreatywne przygotowywanie posiłków (kanapki, desery, koktajle, sałatki) zgodnie z recepturami. Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw. Dbanie o porządek i higienę na stanowisku pracy.
  • Pracownik / Pracownica Bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
  • Pracownik / Pracownica Bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Dolnośląskie Wrocław Kucharz Wrocław
Młodszy kucharz w Dziale Hotelowym

Młodszy kucharz w Dziale Hotelowym

Ośrodek Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy im. prof. Jana Rosnera
Wrocław
pracownik fizyczny
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
1280 dni temu

Ogłoszenie numer: 7113672, z dnia 2022-06-27

Ośrodek Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy im. prof. Jana Rosnera

Młodszy kucharz w Dziale Hotelowym

Miejsce pracy: Wrocław

 

Opis stanowiska

Przewidywany zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy:

Zadania dominujące:

  • utrzymanie czystości i odpowiedniego poziomu higieny w pomieszczeniach produkcyjnych, magazynowych, socjalnych zlokalizowanych w obszarze gastronomii,
  • obróbka wstępna surowców i przygotowanie półproduktów wykorzystywanych do produkcji posiłków w tym: mycie, obieranie, krojenie, mielenie, szatkowanie,
  • zmywanie naczyń stołowych oraz mycie i dezynfekcja urządzeń i sprzętu kuchennego oraz magazynowego, w tym usuwanie i sortowanie odpadów poprodukcyjnych i resztek pokonsumpcyjnych,
  • porcjowanie i wydawanie posiłków, w tym przygotowywanie podstawowych dań ciepłych serwowanych na bufety śniadaniowe i kolacyjne.

Pozostałe zadania:

  • monitorowanie czystości wraz z rejestracją wykonanych czynności na formularzach zgodnie z procedurami wynikającymi z systemu HACCP oraz przepisami sanitarnymi w części dotyczącej zapewnienia odpowiednich warunków higienicznych,
  • racjonalne gospodarowanie artykułami żywności otrzymanymi do produkcji posiłków, w tym nadzór nad odpowiednim ich zabezpieczaniem przed zagrożeniami mającymi wpływ na jakość i bezpieczeństwo zdrowotne. Kontrola przydatności do spożycia surowców i produktów. Pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności,
  • prace pomocnicze przy organizacji bankietów i przyjęć okolicznościowych,
  • prace pomocnicze w utrzymaniu porządku i czystości pokoi hotelowych.

Wymagania

  • Wykształcenie podstawowe i staż pracy 2 lata lub
  • Wykształcenie zasadnicze bez stażu pracy

Wymagania dodatkowe:

  • Preferowane doświadczenie na stanowisku o podobnym zakresie zadań w tym praca w gastronomii, hotelarstwie, placówkach oświatowych (serwis kelnerski, obsługa recepcji/sekretariatu/przerw kawowych itp.) związana głównie z utrzymaniem higieny, czystości i porządku.
  • Aktualna książeczka sanitarno- epidemiologiczna (badania dla celów sanitarno- epidemiologicznych).
  • Komunikatywność, dokładność, punktualność, umiejętność pracy w zespole pod presją czasu.
  • Umiejętność obsługi sprzętu oraz urządzeń kuchennych.
  • Znajomość zagadnień związanych z przechowywaniem i utrzymaniem jakości zdrowotnej surowców i produktów spożywczych.
  • Znajomość podstawowych zagadnień związanych z zastosowaniem środków chemicznych do utrzymania higieny produkcji żywności w kuchni.

Wymagane dokumenty i oświadczenia:

  • list motywacyjny i życiorys wraz z danymi umożliwiającymi kontakt z osobą składającą ofertę (numer telefonu, adres e-mail);
  • kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie i kwalifikacje zawodowe niezbędne do wykonywania pracy określonego rodzaju lub na określonym stanowisku;
  • oświadczenie kandydata o zapoznaniu się z informacją dotyczącą przetwarzania danych osobowych oraz o wyrażeniu zgody na ich przetwarzanie do celów naboru.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Kucharz / Pomoc kuchenna na bufet

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów! Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek.
  • Kucharz / Kucharka

    FLEXIPERSONAL sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  tymczasowa/dodatkowa  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 godz.
    Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
  • Kucharz (m/k/x)

    FLEXIPERSONAL sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  tymczasowa/dodatkowa  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
  • Kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   7 000 - 10 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw (posiłki w formie bufetu) przygotowywanie składników do potraw; proponowanie i wprowadzanie nowych dań;
  • Kucharz hotelowy / Kucharka hotelowa

    FLEXIPERSONAL sp. z o.o.   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  tymczasowa/dodatkowa  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
  • Kucharz / Kucharka - Pomoc kuchenna

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Kreatywne przygotowywanie posiłków (kanapki, desery, koktajle, sałatki) zgodnie z recepturami. Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw. Dbanie o porządek i higienę na stanowisku pracy.
  • Pracownik / Pracownica Bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
  • Pracownik / Pracownica Bufetu

    Niro Sp. z o.o.   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.