Zakład produkcyjny Dijo, to prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:
Młodszy specjalista ds. zapewnienia jakości
Miejsce pracy: Wrocław (Zabrodzie)
Zadania:
- Wspieranie działu produkcji w zakresie zapewnienia jakości zgodnej z przyjętymi standardami
- Weryfikacja parametrów procesu produkcji i pakowania wyrobów gotowych
- Kontrola jakościowa surowców i opakowań dostarczanych do zakładu
- Realizacja kontroli i badań jakości produktów gotowych
- Przygotowywanie kontrprób surowców i produktów gotowych
- Dopuszczanie produktu gotowego/surowca do dalszej obróbki/dystrybucji
- Przygotowywanie atestów dla produktów gotowych
- Przygotowywanie dokumentacji dla kwalifikowania dostawców
- Przeprowadzanie audytów wewnętrznych w poszczególnych obszarach produkcyjnych
- Szkolenie pracowników w zakresie funkcjonowania procedur i systemów jakości
- Prowadzenie obowiązujących zapisów jakościowych oraz nadzór nad zapisami powstającymi na linii produkcyjnej
- Przestrzeganie zasad GMP/GHP, systemu HACCP, IFS,BRC, AIB BHP i ppoż.
Oczekiwania:
- Wykształcenie wyższe technologiczne wskazane ukończenie studiów podyplomowych lub kursów z zakresu zarządzania jakością i bezpieczeństwa żywności
- Minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku
- Znajomość zasad standardu IFS, BRC
- Praktyczna znajomość zasad GMP i systemu HACCP
- Odpowiedzialność i sumienność
- Komunikatywność
- Zaangażowanie
W zamian oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Prywatna opieka medyczna LuxMed
- Dofinansowanie do karty MultiSport
- Szkolenia wdrożeniowe
- Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych
- Możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego Open Life