Najnowsze oferty pracy

  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Wielkopolskie Poznań Manager Restauracji Poznań
Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii

Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii

Dussmann Polska Sp.z o.o.
Poznań
praca stacjonarna
2245 dni temu
Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii
Miejsce pracy: Poznań

Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu Gastronomii, w związku z realizacją kolejnych celów biznesowych oraz rozwojem struktur poszukuje Kandydatów/ek na stanowisko:

 

Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii

(Catering – Żywienie Zbiorowe)

 

Polska Zachodnia: Szczecin, Poznań, Łódź

Oferujemy:

  • rozwój zawodowy w międzynarodowej korporacji w branży usług
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie wraz z pakietem premiowym
  • niezbędne narzędzia pracy (telefon, komputer, samochód służbowy)
  • pakiet benefitów (opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe na życie, dofinansowanie posiłków)
  • odpowiedzialne i samodzielne stanowisko pracy
  • możliwość wdrażania własnych rozwiązań i realny wpływ na realizację celów biznesowych

Zakres obowiązków:

  • zarządzanie restauracjami o charakterze lunchowni w biurowcach oraz zakładach pracy i innych punktach zbiorowego żywienia
  • odpowiedzialność za budżet regionu i realizację wskaźników biznesowych
  • optymalizacja kosztów w przypisanym regionie zgodnie z założoną przez Firmę strategią
  • analiza raportów finansowych i wdrażanie zmian operacyjnych
  • rozliczanie podległych kierowników z wykonanych zadań, nadzorowanie funkcjonowania restauracji w ramach powierzonego regionu
  • wdrażanie standardów firmowych w regionie, wraz z rozwiązaniami marketingowymi
  • koordynowanie otwarć nowych restauracji w regionie
  • przygotowanie celów bonusowych dla Kierowników Restauracji
  • coroczna ocena pracy i ewaluacja kompetencji podległych Kierowników Restauracji
  • rozwój Kierowników Restauracji – tworzenie planów poprawy, szkolenie, delegowanie odpowiedzialności,
  • przygotowywanie, przedstawianie i negocjowanie zmian w kontraktach, w ramach restauracji
  • utrzymywanie stałych długofalowych relacji z klientami oraz tworzenie klimatu sprzyjającego rozwijaniu współpracy

Oczekiwania:

  • zdolności przywódcze i umiejętność zarządzania zespołem, sprawne podejmowanie decyzji
  • minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej
  • umiejętność analitycznego myślenia
  • elastyczność – umiejętność pracy w dynamicznie zmieniającym się środowisku
  • wspieranie swoją postawą w pracy naczelnych wartości korporacyjnych
  • umiejętność pracy w zespole
  • nastawienie na osiąganie rezultatów i konsekwencja w działaniu
  • inicjatywa, kreatywności i niestereotypowe myślenie
  • szacunek dla innych
  • nastawienie na satysfakcję klienta i rozumienie jego potrzeb
  • zdolności rozwijania i szkolenia innych
  • samodzielność w działaniu
  • dojrzałość emocjonalno - zawodowa
  • świadomość swojej roli w firmie i pozytywna postawa
  • wiedza z zakresu zarządzania w obrębie sieci i znajomość narzędzi
 

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.

Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.

Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.

Podobne oferty

  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    1 dni
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...