Najnowsze oferty pracy

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Gardno    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
  • Kierownik Zmiany

    Rex Concepts PLK Poland S.A.   Szczecin, ul. Andrzeja Struga 42    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie   4 800 - 5 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 godz.
    Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Zastępca Kierownika zaplecza gastronomicznego

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    19 godz.
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Zachodniopomorskie Szczecin Manager Restauracji Szczecin
Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii

Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii

Dussmann Polska Sp.z o.o.
Szczecin
praca stacjonarna
1656 dni temu
Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii
Miejsce pracy: Szczecin

Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu Gastronomii, w związku z realizacją kolejnych celów biznesowych oraz rozwojem struktur poszukuje Kandydatów/ek na stanowisko:

 

Regionalny Kierownik Operacyjny ds. Gastronomii

(Catering – Żywienie Zbiorowe)

 

Polska Zachodnia: Szczecin, Poznań, Łódź

Oferujemy:

  • rozwój zawodowy w międzynarodowej korporacji w branży usług
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie wraz z pakietem premiowym
  • niezbędne narzędzia pracy (telefon, komputer, samochód służbowy)
  • pakiet benefitów (opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe na życie, dofinansowanie posiłków)
  • odpowiedzialne i samodzielne stanowisko pracy
  • możliwość wdrażania własnych rozwiązań i realny wpływ na realizację celów biznesowych

Zakres obowiązków:

  • zarządzanie restauracjami o charakterze lunchowni w biurowcach oraz zakładach pracy i innych punktach zbiorowego żywienia
  • odpowiedzialność za budżet regionu i realizację wskaźników biznesowych
  • optymalizacja kosztów w przypisanym regionie zgodnie z założoną przez Firmę strategią
  • analiza raportów finansowych i wdrażanie zmian operacyjnych
  • rozliczanie podległych kierowników z wykonanych zadań, nadzorowanie funkcjonowania restauracji w ramach powierzonego regionu
  • wdrażanie standardów firmowych w regionie, wraz z rozwiązaniami marketingowymi
  • koordynowanie otwarć nowych restauracji w regionie
  • przygotowanie celów bonusowych dla Kierowników Restauracji
  • coroczna ocena pracy i ewaluacja kompetencji podległych Kierowników Restauracji
  • rozwój Kierowników Restauracji – tworzenie planów poprawy, szkolenie, delegowanie odpowiedzialności,
  • przygotowywanie, przedstawianie i negocjowanie zmian w kontraktach, w ramach restauracji
  • utrzymywanie stałych długofalowych relacji z klientami oraz tworzenie klimatu sprzyjającego rozwijaniu współpracy

Oczekiwania:

  • zdolności przywódcze i umiejętność zarządzania zespołem, sprawne podejmowanie decyzji
  • minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej
  • umiejętność analitycznego myślenia
  • elastyczność – umiejętność pracy w dynamicznie zmieniającym się środowisku
  • wspieranie swoją postawą w pracy naczelnych wartości korporacyjnych
  • umiejętność pracy w zespole
  • nastawienie na osiąganie rezultatów i konsekwencja w działaniu
  • inicjatywa, kreatywności i niestereotypowe myślenie
  • szacunek dla innych
  • nastawienie na satysfakcję klienta i rozumienie jego potrzeb
  • zdolności rozwijania i szkolenia innych
  • samodzielność w działaniu
  • dojrzałość emocjonalno - zawodowa
  • świadomość swojej roli w firmie i pozytywna postawa
  • wiedza z zakresu zarządzania w obrębie sieci i znajomość narzędzi
 

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.

Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.

Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.

Podobne oferty

  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Gardno    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
  • Kierownik Zmiany

    Rex Concepts PLK Poland S.A.   Szczecin, ul. Andrzeja Struga 42    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie   4 800 - 5 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
  • Manager Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 godz.
    Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych i składanie zamówień. Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem...
  • Zastępca Kierownika zaplecza gastronomicznego

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Praca.pl Sp. z o.o.   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    19 godz.
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Restauracji (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...