Carlson Rezidor Hotel Group jest jedną z największych i najbardziej dynamicznych grup hotelowych
w Europie i na świecie z 1350 hotelami w 105 krajach świata. Portfolio Carlson Rezidor obejmuje takie światowe marki hotelarskie jak: Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn ® by Radisson i Country Inns & Suites By Carlson oraz Quorvus Collection.
Carlson Rezidor Hotel Group zatrudnia 88.000 osób na całym świecie.
Obecnie do naszego zespołu we Wrocławskim Hotelu Radisson Blu poszukujemy osoby na stanowisko:
Restaurant Supervisor
Kierownik Zmiany Restauracji
Kierownik Zmiany Restauracji
Od kandydatów oczekujemy:
- doświadczenia w pracy na stanowisku osoby odpowiedzialnej za zmianę w restauracji
- dobrej znajomości języka angielskiego, mile widziana będzie znajomość drugiego języka obcego
- znajomości standardów obsługi gości w restauracji hotelowej
- entuzjazmu w realizacji trudnych zadań
- umiejętności zarządzania młodym zespołem
- zdolności analitycznych, pomysłowości i operatywności
- wysokiej kultury osobistej, zaangażowania,
- pozytywnego nastawienia zgodnego z filozofią sieci : Yes, I can!
- komunikatywności, otwartości na bezpośredni kontakt z gościem
- gotowości do pracy w godzinach wieczornych
Zapewniamy:
- umowę o pracę w międzynarodowej sieci hotelarskiej Carlson Rezidor Hotel Group
- konkurencyjne wynagrodzenie, świadczenia ZFŚS
- prywatną opiekę medyczną
- dodatkowe przywileje dla pracowników sieci
- szkolenia zawodowe i sieciowe.