pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
21 godz.
Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
21 godz.
Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
5 dni
Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 dni
Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Dania
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat aplikuj bez CV
8 dni
Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
21 godz.
Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
5 dni
Zadania: Przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin. Obsługa maszyn i urządzeń masarskich. Produkcja wyrobów według receptur i norm jakościowych. Kontrola świeżości surowca i zachowanie standardów higieny. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Dania
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat Szukamy kilku pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...
Alimat Group to profesjonalna agencja outsourcingu pracowniczego.
Wykonujemy usługi związane z rozbiorem wołowiny.
Rozbieracz / Wykrawacz
Miejsce pracy: Kosów Lacki
Firma Alimat Group Sp. z .o.o. zatrudni pracowników z doświadczeniem do rozbioru mięsa wołowego (trybowanie i klasowanie).
Miejsce wykonywania pracy : Kosów Lacki ( okolice Warszawy)
Praca od poniedziałku do piątku w stałych godzinach pracy w systemie jednozmianowym .
Zgłoś się do nas, jeśli chcesz:
• pracować w zakładzie produkcyjnym o ugruntowanej pozycji rynkowej • być zatrudnionym w oparciu o umowę o pracę • otrzymywać wynagrodzenie zawsze na czas • mieć zapewniony ciepły posiłek regeneracyjny • gwarantujemy zakwaterowanie
Oferujemy bardzo korzystne zarobki:
• Rozbiór: Klasowanie od 5500zł do 7000 zł netto miesięcznie • Trybowanie od 8000 do 10000 netto miesięcznie
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
21 godz.
Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
21 godz.
Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
5 dni
Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 dni
Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Dania
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat aplikuj bez CV
8 dni
Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
21 godz.
Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
5 dni
Zadania: Przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin. Obsługa maszyn i urządzeń masarskich. Produkcja wyrobów według receptur i norm jakościowych. Kontrola świeżości surowca i zachowanie standardów higieny. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Dania
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat Szukamy kilku pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...