- służba w systemie wielozmianowym w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia: zdolność fizyczna i psychiczna do pełnienia służby w PSP Uprawnienia: obywatelstwo polskie Uprawnienia: osoba nie była skazana prawomocnym wyrokiem sądu za przestępstwo umyślne lub umyślne przestępstwo skarbowe Uprawnienia: osoba daje rękojmię prawidłowego wykonywania powierzonych zadań Uprawnienia: osoba daje rękojmię zachowania tajemnicy stosownie do wymogów określonych w przepisach o ochronie informacji niejawnych Uprawnienia: uregulowany stosunek do służby wojskowej Uprawnienia: korzystanie z pełni praw publicznych
Wymagania inne:
- stabilne zatrudnienie i wynagrodzenie oraz możliwość rozwoju i awansu zawodowego;
- wynagrodzenie na start w wysokości co najmniej 6 040 zł netto dla osób poniżej 26 roku życia oraz 5 575 zł netto dla osób powyżej 26 roku życia;
- możliwość przejścia na emeryturę po 25 latach służby;
- dogodny rozkład czasu pracy w systemie 8 lub 12 godzinnym - wielozmianowym;
- na początek 26 dni urlopu wypoczynkowego, a po 10 latach służby - 31 dni, po 15 latach służby - 35 dni, po 20 latach - 39 dni urlopu wypoczynkowego.
- nagrodę roczną, nagrody uznaniowe, jubileuszowe - pierwsza po 20 latach służby i pracy oraz nagrody za zastępstwa funkcjonariuszy, którzy byli chorzy i nie było ich w służbie a Ty ich zastępowałeś, wyróżnienie w formie urlopu;
- raz w roku wypłatę równoważnika za umundurowanie w kwocie ok. 2 200 zł netto;
- dofinansowanie do wypoczynku dla siebie i członków rodziny w wys. ok. 510 zł netto na osobę;
- rekompensatę pieniężną za wypracowane nadgodziny, ok. 30 zł netto za jedną nadgodzinę.
SmartLunchGądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
2 dni
Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Niemcy
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 godz.
Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Niemcy
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 38,45 - 42,00 zł / godz. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości;
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Komańcza
pracownik fizyczny aplikuj bez CV
7 dni
przygotowywanie posiłków dla grup; dbałość o jakość i smak potraw; dbałość o porządek; dobra organizacja pracy;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Niemcy
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
8 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)