Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
MISJA Będziesz dbał/a o przygotowanie bufetu śniadaniowego dla gości, w oparciu o zbilansowaną dietę, w myśl zasady zero waste cooking. Zadbasz o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać smaki z całego świata, delektując się kubkiem porannej kawy.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Grecja
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
13 godz.
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
16 godz.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
poszukuje kandydatów do pracy w charakterze szefa kuchni w Ośrodku Wypoczynkowym NBP w Zakopanem
Do głównych zadań pracownika należeć będzie:
zarządzanie zespołem kucharzy i kelnerów (delegowanie zadań, motywowanie i rozwijanie zespołu),
zapewnienie wysokiej jakości obsługi oraz jakości serwowanych dań,
tworzenie menu oraz ofert gastronomicznych, w tym podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych dań,
koordynowanie prac rozliczeniowych związanych z zakupami artykułów spożywczych, weryfikacja oraz kontrola zgodności z zaleceniami oraz jadłospisami,
przestrzeganie i stosowanie zasad dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki produkcyjnej oraz działanie w celu zachowania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.
Wymagania konieczne:
minimum pięcioletnie doświadczenie zawodowe na stanowisku szefa kuchni,
wykształcenie o kierunku gastronomicznym,
ważna badanie epidemiologiczne,
znajomość zasad opracowywania receptur oraz rynku produktów żywnościowych,
umiejętność zarządzania kosztami w gastronomii,
udokumentowana znajomość zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej,
samodzielność i umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu, doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
zorientowanie na wysoką jakość świadczonych usług,
gotowość do pracy w równoważnym czasie pracy, w systemie zmianowym, również w niedziele i święta.
Wymagania pożądane:
znajomość obsługi specjalistycznych urządzeń gastronomicznych,
ukończenie specjalistycznych kursów w zakresie przygotowywania posiłków.
Mile widziane:
znajomość kuchni wegańskiej, śródziemnomorskiej i orientalnej,
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
MISJA Będziesz dbał/a o przygotowanie bufetu śniadaniowego dla gości, w oparciu o zbilansowaną dietę, w myśl zasady zero waste cooking. Zadbasz o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać smaki z całego świata, delektując się kubkiem porannej kawy.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Grecja
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
13 godz.
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
16 godz.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;