Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Austria
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    23 godz.
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 godz.
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kucharz Garmażeryjny

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    21 godz.
    Opis stanowiska przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, w tym dań mięsnych i wegetariańskich, obróbka surowców oraz komponowanie półproduktów, dbanie o estetykę oraz powtarzalność serwowanych wyrobów, utrzymanie porządku na stanowisku oraz przestrzeganie zasad higieny,...
  • Kucharz / Kucharka

    Hotel Słoneczny Młyn Sprawdzona firma   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Kuchni

U Kucharzy
Warszawa
kierownik/koordynator
umowa o pracę
praca stacjonarna
1515 dni temu

Jesteśmy znaną warszawską restauracją z tradycjami, do której Goście przychodzą nie tylko na pyszne jedzenie, ale i po to, aby spędzić miłe chwile w wyjątkowej atmosferze miejsca z duszą. W najbliższych dniach planujemy wznowić działalność po generalnym remoncie, a także innych zmianach, które przyniosą odświeżenie oferty i przyjemne nowości dla naszych Gości.

Szef Kuchni
Miejsce pracy: Warszawa
Jak będzie wyglądała Twoja praca?
  • podstawą będzie zarządzanie Zespołem naszych Kucharzy, organizacja pracy własnej oraz wszystkich Pracowników, a także wspólna praca przy realizacji bieżących zamówień
  • dbałość o jakoś produktów, precyzja i pasja w tworzeniu kompozycji smakowych, a także mistrzowskie podanie dania – to składowe, które muszą towarzyszyć Twojej codziennej pracy
  • aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie zaopatrzenie – od planowania po odbiór i odpowiednie zabezpieczenie wszystkich produktów, w tym wykonywanie raportów
  • otwartość na rozmowy z Gośćmi, ciekawymi tajników naszej (otwartej) kuchni – jeśli zaproszą Szefa Kuchni do stolika, wierzymy, że sprawi Ci to przyjemność
  • komponowanie menu – zmieniamy je zgodnie z rytmem pór roku i to Ciebie poprosimy o nowe pomysły i kompozycje smakowe
  • tworzenie i realizacja menu na wydarzenia specjalne, które są u nas organizowane – to zadanie bardzo ważne, bo naszym celem jest rozkochanie w nas nowych Gości biorących udział w eventach firmowych czy spotkaniach okolicznościowych.
Co oferujemy?
  • pracę w cenionej, bardzo lubianej restauracji w centrum Warszawy, która zdobyła już uznanie na mapie stołecznych lokali gastronomicznych
  • wyjątkowe miejsce pracy – nasze wnętrza zachwycają Gości, zaraz po pysznym jedzeniu, są naszą wielką chlubą
  • rodzinną atmosferę, dzięki której tworzymy zgrany Zespół
  • elastyczny grafik, który staramy się dostosować do całego Zespołu
  • umowę o pracę (po okresie próbnym) bądź umowę o współpracy – w zależności od preferencji.
Czego oczekujemy?
  • przede wszystkim pasji do gotowania i tworzenia dań, bo to podstawa na tym stanowisku
  • znajomości kuchni polskiej – wiedzy i doświadczenia w tym zakresie, a najlepiej także włoskiej
  • entuzjazmu w codziennej pracy, zaangażowania i pozytywnej energii
  • umiejętności zarządzania zespołem, a także dostawami
  • gotowości do pracy zmianowej, także w niedziele i święta
  • doświadczenia oraz znajomości przepisów sanitarnych i systemu HACCP, bo praca na tym stanowisku wymaga wiedzy i fachowości w tym zakresie.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do firmy Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2 (Pracodawca), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r.
3) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres trwania rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
4) Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody.
5) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
6) Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.

 

Podobne oferty

  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Austria
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    23 godz.
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 godz.
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Kucharz Garmażeryjny

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    21 godz.
    Opis stanowiska przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, w tym dań mięsnych i wegetariańskich, obróbka surowców oraz komponowanie półproduktów, dbanie o estetykę oraz powtarzalność serwowanych wyrobów, utrzymanie porządku na stanowisku oraz przestrzeganie zasad higieny,...
  • Kucharz / Kucharka

    Hotel Słoneczny Młyn Sprawdzona firma   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.