Twój zakres obowiązków: Przeprowadzanie dokładnych kontroli jakości produktów przygotowanych do wysyłki do klientów; Opracowywanie i wdrażanie procedur i standardów kontroli jakości; Identyfikowanie i zgłaszanie nieprawidłowości związanych z przygotowaniem i wysyłką produktów;...
Twoje zadania: weryfikacja składu suplementów diety pod kątem zgodności z obowiązującym prawem i wytycznymi oraz nadzór nad specyfikacjami produktów, kontrolowanie oznakowania suplementów diety oraz weryfikacja ich etykiet/opisów, bieżące śledzenie zmian w otoczeniu regulacyjnym i...
Kontrola jakości na każdym etapie produkcji. Wykonywanie analiz jakościowych surowców, półproduktów i wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi normami. Przeprowadzanie badań fizykochemicznych oraz przygotowywanie odczynników i roztworów. Prowadzenie dokładnej dokumentacji...
Zakres obowiązków: Opracowywanie i modyfikacja receptur produktów. Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowywanie raportów z badań. Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej oraz specyfikacji produktowych. Wprowadzanie zmian w recepturach i nadzór...
Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur produktów, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich raportów, Tworzenie specyfikacji produktowych, Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej, Bieżące wprowadzanie zmian w recepturach, Wysyłanie...
specjalista junior / mid / senior umowa o pracę pełny etat 5 000 - 7 000 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
23 godz.
Główne Obowiązki: Opracowywanie, weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej (HACCP, FSSC 22000). Prowadzenie audytów wewnętrznych na zgodność ze standardem FSSC 22000. Organizacja i przygotowanie przeglądów Systemu Zarządzania Jakością (SZJ). Nadzór nad przygotowaniami do...
Umowa o pracę zawarta zostanie z Emer Sp. z o. o. z siedzibą w Wyłudkach (woj. podlaskie) - miejsce świadczenia pracy to Wyłudki. Zadania: Odpowiedzialność za kontrolę jakościową toku produkcyjnego produktów, w tym przede wszystkim: Wykonywanie analiz jakościowych surowców,...
specjalista junior / mid / senior umowa o pracę pełny etat 5 000 - 7 000 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: Weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej wymaganej przez standardy HACCP i FSSC 22000. Realizacja audytów wewnętrznych oraz nadzór nad działaniami poaudytowymi. Przygotowanie przeglądów Systemu Zarządzania Jakością. Opracowywanie analiz, raportów i podnoszenie...
specjalista junior / mid / senior umowa o pracę pełny etat 5 000 - 7 000 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Główne obowiązki: Opracowanie, weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej w oparciu o wymagania HACCP, standardów FSSC 22000; Działania w zakresie podnoszenia świadomości bezpieczeństwa żywności; Prowadzenie audytów wewnętrznych na zgodność z wymaganiami standardów FSSC 22000;...
specjalista junior / mid / senior umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska Opracowywanie receptur, tworzenie diet i menu dla żywienia zbiorowego. Kontrola dokumentacji, receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji. Optymalizacja kosztów przy zachowaniu najwyższych standardów jakości świadczonych usług. Nadzór nad przestrzeganiem...
LST-Polska Sp. z o.o. to dynamicznie rozwijający się zakład przetwórstwa spożywczego istniejący na rynku już od 2002 roku. Chłodnia wyposażona jest w tunel fluidyzacyjny, komorę mrożenia statycznego oraz 8 komór magazynowych. Rocznie produkujemy ponad 5.000 t mrożonek (IQF).
Ponad 90% naszych wyrobów eksportujemy do krajów Europy Zachodniej i Skandynawii Zakład działa w oparciu o certyfikowany system HACCP i BRC.
Technolog żywności
Miejsce pracy: Bełżyce
Opis stanowiska
Odpowiedzialność za proces produkcji od strony technologicznej
Nadzór nad przerobem owoców świeżych, produkcją i przerobem liofilizatów
Nadzór nad składowaniem owoców świeżych, mrożonych i liofilizatów, a także obrotem opakowań na owoce świeże
Rozliczanie i nadzór nad pracownikami biorącymi udział w produkcji, współpraca ze służbami nadzorującymi produkcję w Zakładzie (Sanepid, Wody Polskie, Straż Graniczna, Inspekcja Pracy)
Nadzór nad zagospodarowaniem odpadów poprodukcyjnych
Wykazywanie inicjatywy w zakresie opracowywania nowych produktów i rodzajów opakowań
Nadzór nad dokumentacją technologiczną i jakościową
Wsparcie dla obszarów jakościowych i technologicznych , w tym prowadzenie szkoleń
Obliczanie wartości odżywczej produktów
Wymagania
Wykształcenie wyższe kierunkowe - technologia żywności, mikrobiologia, technologia i chemia spożywcza lub pokrewne
Minimum rok doświadczenia na podobnym stanowisku
Praktyczna wiedza z zakresu przetwórstwa spożywczego
Znajomość standardów jakościowych ISO, BRC, IFS
Oferujemy
Umowę o pracę
Możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego w nowoczesnej firmie
Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Twój zakres obowiązków: Przeprowadzanie dokładnych kontroli jakości produktów przygotowanych do wysyłki do klientów; Opracowywanie i wdrażanie procedur i standardów kontroli jakości; Identyfikowanie i zgłaszanie nieprawidłowości związanych z przygotowaniem i wysyłką produktów;...
Twoje zadania: weryfikacja składu suplementów diety pod kątem zgodności z obowiązującym prawem i wytycznymi oraz nadzór nad specyfikacjami produktów, kontrolowanie oznakowania suplementów diety oraz weryfikacja ich etykiet/opisów, bieżące śledzenie zmian w otoczeniu regulacyjnym i...
Kontrola jakości na każdym etapie produkcji. Wykonywanie analiz jakościowych surowców, półproduktów i wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi normami. Przeprowadzanie badań fizykochemicznych oraz przygotowywanie odczynników i roztworów. Prowadzenie dokładnej dokumentacji...
Zakres obowiązków: Opracowywanie i modyfikacja receptur produktów. Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowywanie raportów z badań. Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej oraz specyfikacji produktowych. Wprowadzanie zmian w recepturach i nadzór...
Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur produktów, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich raportów, Tworzenie specyfikacji produktowych, Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej, Bieżące wprowadzanie zmian w recepturach, Wysyłanie...
specjalista junior / mid / senior umowa o pracę pełny etat 5 000 - 7 000 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
23 godz.
Główne Obowiązki: Opracowywanie, weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej (HACCP, FSSC 22000). Prowadzenie audytów wewnętrznych na zgodność ze standardem FSSC 22000. Organizacja i przygotowanie przeglądów Systemu Zarządzania Jakością (SZJ). Nadzór nad przygotowaniami do...
Umowa o pracę zawarta zostanie z Emer Sp. z o. o. z siedzibą w Wyłudkach (woj. podlaskie) - miejsce świadczenia pracy to Wyłudki. Zadania: Odpowiedzialność za kontrolę jakościową toku produkcyjnego produktów, w tym przede wszystkim: Wykonywanie analiz jakościowych surowców,...
specjalista junior / mid / senior umowa o pracę pełny etat 5 000 - 7 000 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: Weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej wymaganej przez standardy HACCP i FSSC 22000. Realizacja audytów wewnętrznych oraz nadzór nad działaniami poaudytowymi. Przygotowanie przeglądów Systemu Zarządzania Jakością. Opracowywanie analiz, raportów i podnoszenie...
specjalista junior / mid / senior umowa o pracę pełny etat 5 000 - 7 000 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Główne obowiązki: Opracowanie, weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej w oparciu o wymagania HACCP, standardów FSSC 22000; Działania w zakresie podnoszenia świadomości bezpieczeństwa żywności; Prowadzenie audytów wewnętrznych na zgodność z wymaganiami standardów FSSC 22000;...
specjalista junior / mid / senior umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska Opracowywanie receptur, tworzenie diet i menu dla żywienia zbiorowego. Kontrola dokumentacji, receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji. Optymalizacja kosztów przy zachowaniu najwyższych standardów jakości świadczonych usług. Nadzór nad przestrzeganiem...