Najnowsze oferty pracy

  • Rzeźnik

    JKS A/S   zachodniopomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Dania
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   zachodniopomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Dania
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    11 dni
    Zadania: Przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin. Obsługa maszyn i urządzeń masarskich. Produkcja wyrobów według receptur i norm jakościowych. Kontrola świeżości surowca i zachowanie standardów higieny. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    11 dni
    Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    13 dni
    Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
Zobacz więcej ofert pracy

Ubojowiec drobiu

MONDI Polska Agencja Pracy Sp. z o.o.
Szczecin, Szczecin-Dąbie
praca stacjonarna
4279 dni temu

Ogloszenie numer: 413956, z dnia 2014-03-24

 

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o. należy do niemieckiej grupy kapitałowej, która już od 2002 roku wspiera przedsiębiorstwa poprzez wynajem personelu i jego rekrutację, w szczególności dla takich branż jak przemysł, logistyka i administracja. Posiadamy 22 oddziały w Niemczech i Polsce. Mondi Polska jest wpisana do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia nr 7268.

Ubojowiec drobiu

Miejsce pracy: Szczecin-Dąbie

 

Opis stanowiska

  • Praca przy uboju mięsa drobiowego

Wymagania

  • Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne (warunek konieczny)
  • Dyspozycyjność od zaraz
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane
  • Zaangażowanie
  • Punktualność

Oferujemy

  • Stabilność zatrudnienia
  • Atrakcyjne warunki finansowe
  • Strój roboczy
  • Posiłek regeneracyjny w trakcie pracy
  • Praca I-zmianowa

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Rzeźnik

    JKS A/S   zachodniopomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Dania
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   zachodniopomorskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Dania
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    11 dni
    Zadania: Przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin. Obsługa maszyn i urządzeń masarskich. Produkcja wyrobów według receptur i norm jakościowych. Kontrola świeżości surowca i zachowanie standardów higieny. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    11 dni
    Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    13 dni
    Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.