relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Dania
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Dania
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat Szukamy kilku pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 dni
Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
9 dni
Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
DEKRA Praca jest spółką należącą do holdingu DEKRA AG - lidera usług personalnych na terenie Europy. Nasza działalność koncentruje się na terenie Polski, pośrednicząc w pozyskiwaniu pracowników i oferując szeroko pojęte usługi z zakresu doradztwa personalnego, stałej rekrutacji i pracy tymczasowej.
DEKRA Praca jest zarejestrowaną Agencją Zatrudnienia. Certyfikat nr 8194
Aktualnie dla naszego Klienta poszukujemy Kandydatów na stanowisko:
Wędliniarz
Miejsce pracy: Nowy Targ
Oferujemy:
zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie (odprowadzane pełne składki na ZUS)
atrakcyjne wynagrodzenie od 12 zł/h „na rękę”
praca na cały etat od pon.- ndz. w systemie 3-zmianowym
miłą i przyjemną atmosferę w zgranym zespole
przyjazne warunki pracy
możliwość przystąpienia do programu MultiSport
Wymagania:
mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (zakład mięsny)
książeczka SANEPID lub chęć do wyrobienia książeczki
gotowość do pracy w systemie zmianowym i w niskich temperaturach (2-10 st. C)
dokładność, sumienność, rzetelność w wykonywaniu powierzonych obowiązków
DEKRA Praca Sp. z o.o. jest częścią niemieckiej firmy DEKRA AG, która obecnie działa w ponad 20 krajach, zatrudniając łącznie ponad 17.000 pracowników. DEKRA Praca Sp. z o.o należy do Dekra Arbeit GmbH z siedzibą w Stuttgarcie – jednego z liderów na międzynarodowym rynku HR posiadając 112 oddziałów działających na terenie Europy.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Dania
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Dania
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat Szukamy kilku pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 dni
Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
9 dni
Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.