Najnowsze oferty pracy

  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Austria
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Kucharz / Pomoc kuchenna na bufet

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów! Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek.
  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Kucharz

    Praca.pl   Wrocław    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań śniadaniowych zgodnie z ustalonym menu hotelowym. Dbanie o higienę i porządek w kuchni. Praca zespołowa w dynamicznym środowisku. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa żywności i HACCP.
  • Kucharz garmażeryjny / cateringowy

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę sporządzanych potraw; Staranne przygotowywanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, dania mięsne i jarskie (gołabki, fasolka, pulpety, bigos itp.) Utrzymanie porządku...
  • Kucharz Garmażeryjny

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Opis stanowiska przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, w tym dań mięsnych i wegetariańskich, obróbka surowców oraz komponowanie półproduktów, dbanie o estetykę oraz powtarzalność serwowanych wyrobów, utrzymanie porządku na stanowisku oraz przestrzeganie zasad higieny,...
  • Kucharz

    Transgourmet Polska   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Zobacz więcej ofert pracy

Head Chef

Orbis S.A.
Wrocław
praca stacjonarna
3763 dni temu

The Sofitel Wroclaw Old Town is a five-star hotel situated in the heart of the Medieval market square: the cultural, social and business center of the city. Just a few minutes away from the famous Market Square and Centennial Hall. The glass roof of the Atrium, an example of modern Polish architecture, naturally fits in with its historic surroundings. The hotel has 11 fully equipped conference rooms, a spa center, a fitness center, a restaurant, a bar, and elegant rooms for its customers and guests

 

We are looking for a dynamic and experienced


Head Chef
Workplace: Wrocław
Nr Ref.: HC/SW/0715


Key Responsibilities:

  • Supervising the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit
  • Supervising food quality to meet the needs of the guests, compliance with applicable rules and standards
  • Implementing and maintaining all Sofitel standards on food safety and quality
  • Developing and administrating Food cost, action plans and promotional activities as well as creating new menu
  • Be an inspiration to all hotel Ambassadors to achieve and maintain luxury levels of performance
  • Responsible for the production, preparation and presentation of all food items.
  • Conducting employee hiring and orientation, performance appraisal, coaching to ensure appropriate staffing and productivity
  • Developing formal training plans and conducts on job training sessions for kitchen employees

The successful candidate will be a representative of:

  • A minimum of two years experience as a Head Chef, 3 years as a Sous Chef in a quality food venue
  • Experience in banqueting, outside cocktails, pastry department
  • Very good knowledge of French and Polish cuisine
  • Knowledge of GMP / GHP / HACCP
  • At least secondary gastronomy education
  • Innovation, creativity and ingenuity
  • A creative passion for working with fresh, locally sourced produce
  • Excellent people management skills
  • Knowledge of English enables communication for business purposes
  • Resistance to stress
  • Availability
  • A hands on approach and ability to train, motivate and develop team to succeed
  • Developed organizational skills
  • Good manners
  • The ability to calculate and create recipes in the Material Control will be an asset
  • Developing and delivering interesting menus, well presented and achieving budgeted gross profit

Offering:

  • Interesting job in an international team
  • Real professional development and promotion opportunities in Accor chain all over the world
  • Trainings increasing proffessional qualifications
  • Private medical health care, many other benefits


By clicking "Aplikuj" you are agreeing to the processing of personal data for purposes of recruitment processes in accordance with the provisions of the Act of August 29, 1997 on the protection of personal data ( ie Journal Laws of 2002, no .101 ,Laws . 926, as amended.). Data is provided voluntarily, at any time you are entitled to access, correct or delete. Request to remove information means giving up part of the recruitment process. If you do not express such consent, please, do not click this button.
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Austria
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Kucharz / Pomoc kuchenna na bufet

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów! Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek.
  • Pracownik bufetu

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
  • Szef / Szefowa Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
  • Kucharz

    Praca.pl   Wrocław    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań śniadaniowych zgodnie z ustalonym menu hotelowym. Dbanie o higienę i porządek w kuchni. Praca zespołowa w dynamicznym środowisku. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa żywności i HACCP.
  • Kucharz garmażeryjny / cateringowy

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę sporządzanych potraw; Staranne przygotowywanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, dania mięsne i jarskie (gołabki, fasolka, pulpety, bigos itp.) Utrzymanie porządku...
  • Kucharz Garmażeryjny

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 dni
    Opis stanowiska przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, w tym dań mięsnych i wegetariańskich, obróbka surowców oraz komponowanie półproduktów, dbanie o estetykę oraz powtarzalność serwowanych wyrobów, utrzymanie porządku na stanowisku oraz przestrzeganie zasad higieny,...
  • Kucharz

    Transgourmet Polska   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.