Ogłoszenie numer: 1713786, z dnia 2017-07-26
Salad Story Sp z o.o. Sp. K.
Salad Story to sieć restauracji szybkiej obsługi serwująca zdrową żywność. W menu znajdują się m.in. duże sałatki przygotowywane na oczach klienta, ręcznie kręcone aromatyczne sosy, sezonowe zupy kremy, ciepłe lunchowe wrapy, sycące hot boxy na bazie kaszy, ryżu lub makaronu. Naturalne i świeże składniki oraz oryginalne receptury to gwarancja najwyższej jakości potraw i doskonałego smaku. Cały czas rozwijamy się. Nasza sieć obejmuje już 22 placówki własne i 9 franczyzowych.
Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Warszawa
Nr Ref.: 07/WAR/KRest
Opis stanowiska
- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji zgodnie z określonymi standardami
- organizacja pracy i ocena pracowników
- kontrola i analiza kosztów oraz dbałość o optymalizację sprzedaży
- organizowanie procesów rekrutacyjnych i prowadzenie dokumentacji kadrowej, wykonywanie grafików
- wykonywanie raportów, zestawień oraz wszelkich innych dokumentów potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania restauracji
- składanie zamówień
- wprowadzanie dokumentów do programu Gastro Szef i inne czynności związane z poprawnym działaniem systemu
- przygotowywanie na zamówienie i przy kliencie, wybranych przez niego dań i napojów
- obsługa kasy fiskalnej i programu sprzedaży
Wymagania
- umiejętność organizacji czasu pracy i zarządzania pracownikami
- gotowość do pracy w oparciu o standardy funkcjonujące w sieci Salad Story
- dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie zmianowym
- minimum roczne doświadczenie w pracy w gastronomii na podobnym stanowisku (znajomość systemów: Gastro POS i Gastro Szef mile widziana)
- pozytywna energia, zaangażowanie i entuzjazm w działaniu
Oferujemy
- pracę w młodym i dynamicznym zespole
- zdobycie doświadczenia w sieci, która jest niekwestionowanym liderem na rynku zdrowej żywności
- uczciwe i przejrzyste warunki zatrudnienia
- szkolenia
- perspektywy dalszego rozwoju zawodowego
Wynagrodzenie
Od 2500 do 4000 PLN