Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Salad Story Sp z o.o. Sp. K.
Warszawa
praca stacjonarna
3054 dni temu

Ogłoszenie numer: 1713786, z dnia 2017-07-26

Salad Story Sp z o.o. Sp. K.

Salad Story to sieć restauracji szybkiej obsługi serwująca zdrową żywność. W menu znajdują się m.in. duże sałatki przygotowywane na oczach klienta, ręcznie kręcone aromatyczne sosy, sezonowe zupy kremy, ciepłe lunchowe wrapy, sycące hot boxy na bazie kaszy, ryżu lub makaronu. Naturalne i świeże składniki oraz oryginalne receptury to gwarancja najwyższej jakości potraw i doskonałego smaku. Cały czas rozwijamy się. Nasza sieć obejmuje już 22 placówki własne i 9 franczyzowych.

Kierownik Restauracji

Miejsce pracy: Warszawa

Nr Ref.: 07/WAR/KRest

 

Opis stanowiska

  • nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji zgodnie z określonymi standardami
  • organizacja pracy i ocena pracowników
  • kontrola i analiza kosztów oraz dbałość o optymalizację sprzedaży
  • organizowanie procesów rekrutacyjnych i prowadzenie dokumentacji kadrowej, wykonywanie grafików
  • wykonywanie raportów, zestawień oraz wszelkich innych dokumentów potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania restauracji
  • składanie zamówień
  • wprowadzanie dokumentów do programu Gastro Szef i inne czynności  związane z poprawnym działaniem systemu
  • przygotowywanie na zamówienie i przy kliencie, wybranych przez niego dań i napojów
  • obsługa kasy fiskalnej i programu sprzedaży

Wymagania

  • umiejętność organizacji czasu pracy i zarządzania pracownikami
  • gotowość do pracy w oparciu o standardy funkcjonujące w sieci Salad Story
  • dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie zmianowym
  • minimum  roczne doświadczenie w pracy w gastronomii na podobnym stanowisku (znajomość systemów: Gastro POS i Gastro Szef   mile widziana)
  • pozytywna energia, zaangażowanie i entuzjazm w działaniu

Oferujemy

  • pracę w młodym i dynamicznym  zespole
  • zdobycie doświadczenia w sieci, która jest niekwestionowanym  liderem na rynku zdrowej żywności
  • uczciwe i przejrzyste warunki zatrudnienia
  • szkolenia
  • perspektywy dalszego rozwoju zawodowego

Wynagrodzenie

Od 2500 do 4000 PLN

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...