- Nadzór nad procesami produkcyjnymi i magazynowymi, aby utrzymać standardy jakości.
- Pomiary i testy fizykochemiczne produktów gotowych oraz surowców.
- Zarządzanie dokumentacją produkcyjną.
- Monitorowanie przestrzegania przepisów bezpieczeństwa żywności, w tym standardów HACCP, BRC, IFS.
- Inspekcje w zakładzie.
- Znajomość standardów jakości.
- Wykształcenie min. średnie, preferowane w kierunku Technologii Żywności.
- Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego na poziomie komunikatywnym.
- Umiejętność obsługi baz danych i MS Office.
- Umiejętność pracy zespołowej,
- Komunikatywność i dobra organizacja pracy.
- Gotowość do pracy zmianowej.
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę.
- Benefit medyczny i karty sportowe.
- Opcje ubezpieczeń grupowych oraz świadczenia z ZFŚS.
- Przyjazne i nowoczesne środowisko pracy z bezpłatnym parkingiem.
- Świeże pieczywo podczas przerwy śniadaniowej
- Zniżki na produkty firmy.
Poznaj
Inter Europol S.A.
Jesteśmy polską firmą rodzinną, której historia sięga 1989 roku. Początkowo nasza działalność ograniczała się do zaopatrywania w świeże wypieki mieszkańców Warszawy i okolic. Dziś szczycimy się pozycją lidera w produkcji pieczywa w Polsce. Nasze wyroby cieszą się również ogromną popularnością w większości krajów Unii Europejskiej, a także Azji i Ameryce Północnej.
Nasza firma nastawiona jest na innowacyjność i elastyczność produkcyjną, a jednocześnie nie traci profilu biznesu rodzinnego, towarzyszącego nam od początku działalności. Rodzinę Inter Europol tworzą zarówno doświadczeni fachowcy, jak również pełni pasji młodzi ludzie dopiero rozpoczynający karierę zawodową.